Ana sayfa Dizi Fragmanları Taner Ölmez’in başrolünde oynadığı Alef’in ikinci sezonu için geri sayım başladı!

Taner Ölmez’in başrolünde oynadığı Alef’in ikinci sezonu için geri sayım başladı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / BluTV’de ilk olarak 2020 yılında ekranlara gelen polisiye dizisi ikinci sezonu, Alef: Mal-i Hülya adıyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kapadokya’nın eşsiz doğasında çekimleri yapılan dizinin merakla beklenen yeni sezonuyla ilgili ilk tanıtımı yayınlandı.

Alef’in ilk sezonunda başrolleri paylaşan Kenan İmirzalıoğlu’nun ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın yerini, dizinin ikinci sezonunda çok farklı isimler aldı. Alef: Mal-i Hülya adıyla yayınlanacak yeni sezonda başrolleri Taner Ölmez, Aybüke Pusat ve Hande Soral’ın paylaşıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide ayrıca Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Aydos ve Ahsen Türkyılmaz yer alıyor.

Taner Ölmez’in başrolünde oynadığı Alef'in ikinci sezonu için geri sayım başladı! 8
MAY Productions imzalı dizinin senaryosu Itır Arda ve Avni Tuna Dilligil, yönetmenliği ise Gökhan Tirkyaki tarafından üstlenilirken, müzikleri ilk sezonda olduğu gibi Mercan Dede besteledi.

Dizide 13. yüzyılda şifahanede işlenen bir cinayetin günümüze kadar gelen izlerini takip edecek olan kahramanlarımız izleyicilere mistik bir polisiye dizi ortamı sunacak.

Taner Ölmez’in başrolünde oynadığı Alef'in ikinci sezonu için geri sayım başladı! 9
Alef: Mal-i Hülya, ilk tanıtım filmiyle izleyiciyi Kapadokya’nın insanı kendine çeken, muhteşem doğasına çağırıyor. Başarılı oyuncuların yer aldığı dizide kadrosu ve gizemli hikayesiyle ekran başındakileri aksiyon dolu sahneler bekliyor.

Heyecanla dizinin ikinci sezonun başlamasını bekleyen takipçiler yayınlanan fragmandan şimdiden tatmin olmuş gibi görünüyor. Başarılı kadrosu ve ödüllü görüntü yönetmeniyle ilk sezonu harika olan dizinin ikinci sezonda da aksiyon ve vereceği keyif açısından kinci sezonu aratmayacağına inanıyorlar.