Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner’in Saygı dizisindeki Helen karakteri herkesi şaşkına çevirecek

Miray Daner’in Saygı dizisindeki Helen karakteri herkesi şaşkına çevirecek

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadrosunda Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner ve Erkan Can gibi usta ve genç isimleri buluşturan BluTV’nin yeni özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin ekibi tv00’de Seyir Dünyası isimli programa katıldı… Dizi ilk bölümü ile 27 Ekim’de izleyicilerle buluşacak. Miray Daner, bu yapımda yer aldığı için çok heyecanlı olduğunu ve titiz bir çalışma yürüttüklerini anlattı.

Dizide Helen karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, farklı imajı ve adalet mücadelesi ile dikkatleri çekecek. Miray Daner, “Çok heyecanlıyız. Gerçekten çok inandığımız bir iş saygı. Çok sıkı çalışmalarla girdik sete. Heyecanla bekliyoruz 27 Ekim’i…” ifadelerini kullandı.

Sert bir karakter olan Helen’i anlatan Miray Daner, “Helen, yalnız ve sevgisiz büyümüş birisi, sevgi eksikliği çok fazla. Aile bağları çok kuvvetli olmayan bir kız. Bu sebepten dolayı da hayatın içinde tek başına hayatta kalmayı öğrenmiş. Çok özgür bir ruh, güçlü bir karakter” diye konuştu.

Miray Daner'in Saygı dizisindeki Helen karakteri herkesi şaşkına çevirecek 7

Boran Kuzum’un canlandırdığı Savaş karakteri ile Helen arasında tutkulu ve büyük bir aşk yaşanacağını belirten Miray Daner, karakterin hayata karşı büyük kırgınlıkları olduğunu ifade etti.

Başına gelen kötü bir olay neticesinde kendi adalet arayışını yaratmaya çalışacak olan Helen karakteri izleyicileri çok etkileyecek.

Savaş karakteri ise Boran Kuzum’un anlatımıyla, kalabalıklar içinde yalnız birisi. Oyuncu, “Bu iki türlü oluyor. Ya bireysel olarak kendini yalnızlaştırıyorsun toplumdan. Ya da bir topluluk tarafından ötekileştirilerek dışarıda bırakılıyorsun. Savaş aslında ikisine de maruz kalarak, yalnız kalmış bir genç. Kendini bu sistem içinde var etmeye çalışıyor” diye konuştu.

Kötü bir olay yaşayan Savaş, aşık olacağı Helen ile birlikte çok fazla sorgulama yaşayacakları bir yola girecekler.

İşte Saygı dizisi ekibinin tv100’deki röportajı: