Ana sayfa Dizi Haberleri Modellikten oyunculuğa geçen Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova’da profesyonelliği ile öne çıktı!

Modellikten oyunculuğa geçen Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova’da profesyonelliği ile öne çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret karakterini canlandıran Furkan Palalı, oyunculuk performansı ile çok başarılı işlere imzasını atıyor. 1986 yılında Konya’da dünyaya gelen oyuncu, 2011 yılında Best Model of Turkey isimli yarışma ile adını duyurdu. Mankenlikten oyunculuğa geçin yapan Furkan Palalı, Best Model of World seçimlerine de katılınca popüler olmaya başladı.

2010 yılında yayınlanan Küçük Sırlar isimli dizideki Aras karakteri ile de oyunculuğa adım atan Furkan Palalı, kendisini geliştirdi ve yer aldığı projelerdeki fırsatları iyi değerlendirdi. No 309 dizisindeki Onur karakteri ile izleyicilerin aklına yazdığı oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisine devam ediyor.

Fikret karakterini çok gerçekçi bir şekilde canlandıran Furkan Palalı hem romantik komedi projelerinde başarılı oldu hem de dram dizilerinde ne kadar etkili olabileceğini güçlü bir şekilde sergiledi. Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncunun yeteneklerini sergilemesine fırsat tanırken, son 11 yıllık süreçte ne kadar iyi bir noktaya geldiğini de göstermiş oldu.

Modellikten oyunculuğa geçen Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova'da profesyonelliği ile öne çıktı! 7

Dizinin dram yükü çok fazla ve oyuncuların duyguların duygularını yansıtması da hikayenin inandırıcılığı noktasında en önemli noktalardan birisi. Furkan Palalı, duyguya nasıl girebildiğini Dizi TV programına açıkladı.

Oyuncu, “Her an o duyguya girmek kolay olmuyor. Uyandığım andan itibaren o psikolojiye girmek için duygusal müzikler dinliyorum ve sahnesine göre biraz daha duygumu köpürtmek istersem, duygusal sahneler izlediğim oluyor. Ama sessizlik benim için en önemli şey” diye konuştu.

İki sezondur dizide başrolde yer alan Furkan Palalı, rolünü daha iyi canlandırabilmek için sette zaman geçirmeye çalışıyor. Bunun kendisi için önemli olduğunu anlatan oyuncu, “Herkesin o sahnede orada olması gerekiyor. Kamera arkasının da öyle, onlar da bazen açı hazırlanıyor. Onlar bazen o kadar sesini düşürüyor ki, orada bir şey var. Herkesin buna hizmet ediyor olması lazım. O yüzden böyle kolektif bir meslek” ifadelerini kullandı.