Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Şengül’ü Fadik Sevin Atasoy, dizinin gidişatından çok memnun

Kardeşlerim dizisinin Şengül’ü Fadik Sevin Atasoy, dizinin gidişatından çok memnun

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinde yer alan Fadik Sevin Atasoy, canlandırdığı Şengül karakteriyle çok sevildi.

Kardeşlerim dizisinin gidişatından ve reytinglerinden dizi ekibi olarak çok memnun olduklarını belirten başarılı oyuncu, projenin 50’den fazla ülkede ekranlarda olmasından yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Farklı dillere çevrilen dizinin en son İspanyolca versiyonunda kendisini izleyen oyuncu, şaşkınlığını şu sözlerle anlattı: “Vay dedim, şakır şukur İspanyolca konuşuyormuşum, haberim yokmuş.”

Kardeşim dizisinin farklı ülkelerde gösteriliyor almasının çok gurur verici olduğunu da sözlerine ekleyen Faik Sevin Atasoy, “Bir projenin dünyanın her yerine satılıyor olması, özellikle Güney Amerika’da popüler olması ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Ortadoğu’da da, Balkanlar’da da öyle… Şu anda Türk dizileri dünyayı fethediyor” açıklamalarında bulundu.

Kardeşlerim dizisinin Şengül’ü Fadik Sevin Atasoy, dizinin gidişatından çok memnun 41
Canlandırdığı karakterin de Türk toplumunun içinden bir karakter olduğunu hatırlatan oyuncu; “Çok bizden, herkese ait bir kadını oynadığım için bana da keyif veriyor“ dedi.

Tiyatro kökenli bir oyuncu olan Fadik Sevin Atasoy, oyunları nedeniyle sık sık Amerika’ya gidip geliyordu. Amerika’da İngilizce bir tiyatro oyunu yazıp oynadığını ifade eden başarılı oyuncu, oyunu Türkçe’ye de çevirdiğini belirterek mart ayında yapılacak özel bir gösterimin müjdesini verdi.

Amerika’da uzun seneler bulunan oyuncu orada ciddi bir oyunculuk deneyimi ve emeği olduğunun altını çizerek, iki ülke arasında bir kültür köprüsü kurduğunu ve bu durumdan keyif aldığını belirtti.

Son olarak yönetmenliğini yaptığı bir filmden de bahseden Fadik Sevin Atasoy, filmin festival başvurularının yapıldığını, 6-7 uluslararası film festivalinde gösteriminin yapılmasını planladıklarını ifade etti.