Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Motosiklet kazasında ölen genç oyuncu Arda Öziri’yi çok çabuk unuttular!

Motosiklet kazasında ölen genç oyuncu Arda Öziri’yi çok çabuk unuttular!

tarafından ker_def

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre motosiklet kazasında geçtiğimiz mayıs ayının son günlerinde hayatını kaybeden Arda Öziri, çabuk unutuldu. Oyuncunun, altı yıllık sevgilisi Vildan Örnek, önceki akşam doğum gününü kutladı. Öziri’nin 40’ının bitmesinin hemen ardından Örnek’in arkadaşlarıyla dansözlü organizasyon yapması dikkat çekti.

‘Yazıklar olsun’

Örnek’in partisinde Öziri’yle ‘Akasya Durağı’ dizisindeki rol arkadaşı Balamir Emren ve Ferit Aktuğ gibi oyuncular da yer aldı. Oyuncuyla son görüşen isim olan en yakın arkadaşı Cengiz Çolak, Instagram’dan kutlamaya tepki gösterdi.

Motosiklet kazasında ölen genç oyuncu Arda Öziri'yi çok çabuk unuttular! 7

Çolak, “Bu fotoğrafta gördükleriniz Arda’nın kız arkadaşı ve en yakın gördüğü dostları… Ben bu adamın kırkının duasını dün yapmışken, maalesef sevgilisi çalgılı doğum gününü kutluyor. Vildan’cım her sene doğum günün oluyor, bari biraz daha sade yapsaydın. Olan gerçekten ölene oluyormuş. Hepinize yazıklar olsun. Hepinizi siliyorum, hayatınızda başarılar diliyorum. Umarım ömrünüz uzun olur” diye yazdı.

Duygusal mesaj!

Vildan Örnek sevgilisinin hayatını kaybetmesinden sonra, “Eşim, dostum, arkadaşım, sırdaşım ne çok şey oldun. Hayatıma girdiğin ilk günden bu yana şimdi, tam altı yıl sonra aynı gün kaybettim seni… Acımın tarifi olamaz. Sen babana kavuştun. Bir gün bizde sana kavuşacağız. Hayatıma kattıkların için sana binlerce kez teşekkür ederim güzel insan” yazmıştı.