Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi çok kritik bir sınava çıkıyor!

Mucize Doktor dizisi çok kritik bir sınava çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe rekabetinde Mucize Doktor’un reytingleri bir miktar geriledi. Bir Zamanlar Kıbrıs ve Camdaki Kız dizilerinin de bu rekabete dahil olması, bazı izleyicilerin diğer yapımlara geçmesine neden oldu. Bu durum da Mucize Doktor’un başladığı günden bu yana en düşük reytingleri geçen hafta elde etmesine neden oldu. Bakalım bu hafta da düşüş devam edecek mi, yoksa Mucize Doktor izleyicilerini Fox TV’de tutmaya devam edebilecek mi? Sonuçlar dizinin gidişatı konusunda çok önemli olacak.

Taner Ölmez’in Ali Vefa karakteri ile akıllara yazıldığı Mucize Doktor dizisine en son katılan isim Muhsin karakteri ile Serkan Keskin oldu…Son dönemde insan hikayelerini öne çıkartan, milli konulara değinen ve duygusallığın da zirve yaptığı Mucize Doktor dizisinde yine yürekleri acıtacak sahneler var.

Minik bir çocuğu kurtarma çabasında Ali Vefa’nin içine düştüğü çaresizliği göreceksiniz. Taner Ölmez yine harika bir performans ile izleyicilere Ali Vefa’nın hissiyatını geçirecek.

Peki bu akşam 58. bölümü yayınlanacak olan Mucize Doktor dizisinde başka neler yaşanacak? İşte yeni fragman ve diğer detaylar:

Ali, Muhsin’e boyun eğmemeye kararlıdır. Ama Nazlı ve Ferman dışında kendine yardımcı olacak pek kimseyi bulamaz. Diğer taraftan eski birliğinden hayatta kalan son arkadaşıyla karşılaşan Doruk dumura uğrar.

Ferman cüretkâr bir ameliyatla geri dönüş planı tasarlar, Ali var gücüyle Muhsin’i yenmeye çalışır ve Doruk süratle geçmişin girdabına çekilirken Muhsin büyük hamlesini yapar. Sonunda herkes kendi şeytanıyla yüzleşir. Ama kim bu yüzleşmelerden aradığını bulabilecektir?

Mucize Doktor yeni bölümüyle Perşembe 20.00’de FOX’ta!