Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi ne yapsa da ne etse de reyting düşüşü kaçınılmaz!

Mucize Doktor dizisi ne yapsa da ne etse de reyting düşüşü kaçınılmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları reyting yarışında Bir Zamanlar Çukurova dizisi artık rakipsiz bir şekilde yoluna devam ediyor. 9-13 arası oranlar elde ederek dün akşam tüm kategorilerde birincilik elde eden atv dizisine en yakın sonuçları Mucize Doktor alıyordu. Ancak dün akşam farklı bir durum yaşandı. Daha önce inciliklerine alıştığımız Mucize Doktor hem AB hem de ABC1 gruplarında üçüncü sıraya düştü. Dizinin totalde de 4. olduğunu belirtelim…

Total ve AB’de 7’nin altına sarkan Mucize Doktor’un reytingleri, yapıma yönelik düşmekte olan bir izleyici ilgisini gösteriyor. Vuslat karakteri ile Zerrin Tekindor ve ondan önce Ezo ile Ezgi Asaroğlu’nun katıldığı diziden geçtiğimiz hafta Adil karakterine hayat veren Reha Özcan ayrılmıştı.

Bu sezon 8’li reytinglere de çıkan ama kalıcı olamayan Mucize Doktor, 7’li oranlarda tutunmuştu. ABC1 grubu dışında total ve AB’de geri çekilme sert oldu. Fox TV’nin dizisinin hikayesi artık izleyicileri o kadar da cezbetmiyor olacak ki, ikinci sezon boyunca reytingler bir türlü yukarılara doğru tırmanma tavrı yerine, aşağıya doğru düşüş eğilimi sergiledi.

Mucize Doktor’un 3. sezonu için bu veriler çok önemli olacak. Zira dizi Mayıs ayında muhtemelen sezon finali yapacak. Ancak hangi oranlarda sezon final yaptığı da önemli olacak.

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Zerrin Tekindor ve Ezgi Asaroğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Fox TV dizisinin yaşadığı bu ilgi düşüklüğünün tek bir çözümü var.

Senaristlerin her hafta ilgiyi yeniden çekecek hikayeler sunması, yeni karakterler ile dizinin hastane ortamının biraz dışına çıkan sahnelerle desteklenmesi gerekebilir. Sonuç olarak izleyiciler yenilik istiyor, düşüşün anlamı bu.

İşte 25 Şubat Perşembe gününün reytinglerde ilk 10 program listesi:

Mucize Doktor dizisi ne yapsa da ne etse de reyting düşüşü kaçınılmaz! 4