Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi tarihinin en düşük seviyesinde!

Mucize Doktor dizisi tarihinin en düşük seviyesinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk başladığında büyük bir ilgi gören, hatta üst üste reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisi çöküş yaşamaya devam ediyor. Perşembe rekabetinde üst üste yeni başlayan diziler en çok da Fox TV’nin sevilen dizisini etkiliyor.

Taner Ölmez, Onur Tuna, Hazar Türesan, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Zerrin Tekindor’un başrollerinde yer aldığı, son olarak da Serkan Keskin’in Muhsin karakteri ile katıldığı dizinin her geçen hafta ağır ağır izleyici kaybettiğine şahit oluyoruz.

İkinci sezonda birincilikleri nadiren elde edebilen dizi Bir Zamanlar Çukurova’nın epey gerisinde kalmıştı… Mucize Doktor, şimdilerde ise bugüne kadarki en düşük reyting oranlarını elde etmeye başladı… Reytingleri ortalamanın üzerinde kalsa da sıralamada da gerilemeler yaşayan dizi, özellikle Camdaki Kız’ın gelişinden çok kötü etkilendi.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisiyle birlikte Camdaki Kız da perşembe rekabetinde yer alınca Mucize Doktor dizisinin düşüşü de dikkat çekmeye başladı.

Dün akşam totalde günü 10. sırada bitirebilen dizi, AB’de ise 5. oldu.ABC1’de 6.’lık elde eden Mucize Doktor’un şu aşamada 3. sezon için bir sıkıntısı görünmüyor. Ancak reytingler daha da aşağılara gelir ise, hikayede önemli değişiklikler yapılarak daha ilgi çekici konularına yer alması sağlanmalı.

Mucize Doktor şu ortamda bile geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağlamış durumda. Ancak yeni karakterler ve senaryonun da desteği ile tekrar eski günlerine dönmek için daha çok çaba harcanmalı.