Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya reyting tokadı attı!

Camdaki Kız dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya reyting tokadı attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında 2. bölümü dün akşam yayınlanan Camdaki Kız dizisi kısa sürede geniş bir izleyici grubunun dikkatini çekti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin 2. bölümünün reytingleri çok çok iyi geldi. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle yine iyi başlangıca imzasını atan dizi, AB grubu birincisi olmuştu.

Perşembe akşamlarının sürükleyici yapımı olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin düşüşüne neden olan Camdaki Kız, bu hafta ise rakibinden bir değil iki birincilik kaptı… Geçen hafta olduğu gibi AB grubunun yanı sıra ABC1’de de birincilik elde eden Kanal D, atv’ye karşı büyük bir zafer kazandı.

Tüm kişiler kategorisinde Bir Zamanlar Çukurova ilk sırada yer almaya devam ederken, özellikle yapımın AB’de ciddi bir düşüş sergilemesi de gözlerden kaçmadı. AB ve ABC1’de günü ikinci sırada tamamlayan atv dizisi için bu düşüşler pek de iyi olmadı… 3. sezonun sonuna doğru ilerleyen Bir Zamanlar Çukurova’nın hikayesinde yeni sezon için büyük değişimler yapılması beklentisi var. Bakalım bu değişimler gelecek sezon perşembe rekabetinde nasıl sonuçlar ortaya çıkartacak.

Camdaki Kız dizisinin müthiş başlangıcı ve ikinci bölümde de iyi sıçrama yapması diğer dizileri de olumsuz etkiliyor.

Mucize Doktor dizisi iyice gerilemeye başladı. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi de güç kaybetti. Perşembe rekabeti çok çetin geçiyor ve Camdaki Kız’ın dengeleri fazlasıyla değiştirdiği de net!

Mucize Doktor dizisi tüm kişiler kategorisinde 10. sıraya kadar gerilerken, AB’de günü 5. bitirdi ve ABC1’de ise 8. oldu.

TRT1’in Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi de ilk başladığı oranlara yakın sonuçlar elde etse de yine de bir miktar düşüş sergiledi. Yine de TRT1 dizisinin çok iyi sonuçlarla günün en çok izlenen 3. dizisi olduğu ortada.

İşte 15 Nisan Perşembe günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Camdaki Kız dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya reyting tokadı attı! 7