Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisi üst üste güçlü mesajlar vererek veda ediyor!

Mucize Doktor dizisi üst üste güçlü mesajlar vererek veda ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi bu akşam final bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamlayacak. Ali Vefa karakterinde büyük başarı kazanan Taner Ölmez’in artık devam edecek gücü bulamaması sonucunda Mucize Doktor dizisinin final yapmasına karar verildi. İzleyiciler bu durumdan hiç memnun kalmadı ve sosyal medyada binlerce mesaj paylaşıldı. Ancak final kesin ve dizi bu akşam son kez ekranda olacak.

Mucize Doktor dizisinin final bölümü adeta imkansız gibi görünen şeylerin de yaşanabileceğini, gerçek olabileceğini anlatması bakımında mesajlarla dolu olacak. Ali Vefa karakterinin otizimli birisi olmasına rağmen insan olduğunun, bir cerrah olduğunun ve de baba olabileceğinin mesajlarını göreceksiniz.

Ali Vefa’nın final bölümü fragmanına yansıyan şu sözleri çok anlamlı: “Otizimliyim, cerrahım, kocayım, babayım, insanım. Benim adım Ali Vefa… Hep inanarak yaşadım.”

Mucize Doktor dizisi tam da ismine yakışır şeklide bir mucizenin nasıl gerçekleşebileceğini anlatması bakamından çok etkili bir yapım oldu. İlk sezonunda reyting rekorları kıran dizi, ikinci sezonda ciddi reyting düşüşleri yaşadı ama hep çok başarılı bir proje olarak akıllara yazılacak.

Taner Ölmez de dizide sergilediği üstün performans ile hep hatırlanacaktır. İşte Mucize Doktor dizisinin 64. bölüm final ikinci fragmanı: