Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde felaketler zinciri üst üste geliyor

Mucize Doktor dizisinde felaketler zinciri üst üste geliyor

tarafından ker_def

Mucize Doktor dizisinin 53. yeni bölümü izleyicilerle perşembe akşamı buluşacak. Dizinin bu bölümünde yardıma ihtiyacı olan küçük bir çocuğa, Ali Vefa’nın umut olmasını izleyeceksiniz. Yine çok duygusal sahneler geliyor. Ali Vefa’nın kendi çocukluğunda yaşadığı hislerin benzerini şimdi başka bir çocuk yaşıyor.

Taner Ölmez’in başarılı performansıyla süslediği Ali Vefa’nın müthiş mücadelesi 53. bölümü kaplayacak. Bu mücadele sırasında Nazlı ve Ezo arasında neler yaşanacağı, Ali Vefa’nın içine girdiği bu yeni durumdan psikolojik olarak nasıl etkileneceği de merakla bekleniyor…

Peki neler izleyeceksiniz? İşte yeni bölümden detaylar: Küçük bir çocuğun ameliyatı için kardeş hastaneye giden Ali, Ezo ve Nazlı’yı bir felaketler zinciri beklemektedir. Ali eski önyargılarla tekrar yüzleşir ve türlü imkansızlıklarla mücadele ederken Ferman, diğer tarafta, Vuslat’ın zengin ve sapasağlam bir arkadaşına tıbbın sunduğu en son olanaklarla bakmakla yükümlü ve bundan çok rahatsızdır.

Bu hayat adil değil. Ama eşitliği biraz olsun sağlamak adına kim, ne yapabilir? Mucize Doktor dizisinin 53.yeni bölümünden yeni fragman da yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.