Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde gizli gündem olay olacak!

Mucize Doktor dizisinde gizli gündem olay olacak!

tarafından ker_def

Mucize Doktor dizisinin 52. yeni bölümü 4 Mart perşembe akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Yeni bölümde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Vuslat hanımın düzenlediği maskeli baloda işler fena halde karışacak.

Ezo, annesinden böyle bir parti düzenlemesini istemişti. Ali Vefa’nın karşısına Nazlı’ya benzeyen bir imaj ile çıkan Ezo’nun sözleri herkesi şaşırtacak. Ezo, Nazlı’da olup da kendisinde olmayan ne olduğunu Ali Vefa’ya sorarak onu zorluyor. Nazlı ise tam da o anlarda asansörde mahsur kalıyor. Dizide işler fazlasıyla karışacak. İşte yeni bölümden diğer detaylar:

Hastanenin yeni halkla ilişkiler müdürü Ezo, işlerin yolunda olduğunu göstermek için bir maskeli balo organize eder. Ama hemen hemen herkes Ezo’nun gizli bir gündemi olduğundan emindir.

Balo hazırlıkları yine de son sürat devam ederken Ali, Ferman ve Nazlı, baktıkları vakada üst üste gerçekleşen olağanüstü tesadüflerle şaşkına dönerler.

Sonunda balo başlar ve Ezo hamlesini yapar. Ali’nin aklındaysa tek bir soru vardır: Bütün bu olanlar koca bir tesadüf mü? Yoksa kader diye bir şey var mı?

Mucize Doktor dizisinin 4 Mart perşembe günü yayınlanacak olan 52.bölümünden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz.

Mucize Doktor dizisi 52. bölümde çok özel anlar yaşanacak. Bu özel anlardan en güzel fotoğrafları  aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.