Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde herkes kendi şeytanıyla yüzleşecek!

Mucize Doktor dizisinde herkes kendi şeytanıyla yüzleşecek!

tarafından ker_def

Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Mucize Doktor, yeni başlayan Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizilerinden kötü etkilenmişti. Reytingleri bir miktar gerileyen Fox TV dizisinin 58. yeni bölümü 15 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak.

Dizinin yeni bölümünde yine heyecanlı anlar yaşanacak. Önceki hafta hikayeye Muhsin karakteri ile katılan Serkan Keskin, heyecan yaratmıştı. Muhsin ile Ali Vefa arasındaki mücadelede neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Ayrıca Hakan Kurtaş’ın canlandırdığı Doruk karakterinin başına da yine kötü bir olay geliyor… Mucize Doktor dizisinin 58. bölümünden detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Ali, Muhsin’e boyun eğmemeye kararlıdır. Ama Nazlı ve Ferman dışında kendine yardımcı olacak pek kimseyi bulamaz. Diğer taraftan eski birliğinden hayatta kalan son arkadaşıyla karşılaşan Doruk dumura uğrar.

Mucize Doktor dizisinde herkes kendi şeytanıyla yüzleşecek! 7

Ferman cüretkâr bir ameliyatla geri dönüş planı tasarlar, Ali var gücüyle Muhsin’i yenmeye çalışır ve Doruk süratle geçmişin girdabına çekilirken Muhsin büyük hamlesini yapar.

Sonunda herkes kendi şeytanıyla yüzleşir. Ama kim bu yüzleşmelerden aradığını bulabilecektir?

İşte Mucize Doktor dizisinin dikkat çeken 58.yeni bölümünden ilk fragman: