Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde hiçbir ayrılık bu kadar yıkıcı olmadı!

Mucize Doktor dizisinde hiçbir ayrılık bu kadar yıkıcı olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Mucize Doktor dizisinin geçen bölümünde Adil Erinç karakterine hayat veren Reha Özcan’ın ayrılığına tanık olan izleyiciler büyük bir üzüntü yaşamıştı.Ancak bu ayrılığın bu kadar yıkıcı olabileceğini kimse tahmin etmemişti.

Ali Vefa, babası yerine koyduğu Adil hocanın gidişinin ardından içinden çıkamadığı bir boşluğa düştü. Hastanede yoğun bakımda tutulan Ali Vefa’ya ne olacak izleyiciler merakla bekliyor. 18 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan dizide Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Vuslat karakterinin sert tavrı da birçok kişiyi rahatsız edecek.

Nazlı ve Ferman, Ali Vefa’yı yeniden hayata döndürmek için çok mücadele edecek. Başka neler yaşanacak? İşte dizinin 50.bölümünden tüm ayrıntılar: Ali, ulaşılamaz bir yerde sıkışmış kalmıştır ve herkes çaresizdir.

Mucize Doktor dizisinde hiçbir ayrılık bu kadar yıkıcı olmadı! 7

Bu sırada Vuslat hastaneyi normal işleyişine döndürmek adına sert yaptırımlar uygulamaya başlar. Ama Ferman ve Nazlı, Ali’ye ulaşmak için son bir girişimde bulunur ve Vuslat’ın oklarının hedefi olurlar.

Bu sırada Adil’in vefatını öğrenen Ezo, Ali’yle konuşmakta kararlıdır. Ama onun da tedavisi bitmeden klinikten çıkması yasaktır. Sonunda Berhayat Hastanesi’nde değişim rüzgarları yine esecek ve ancak şanslı bir azınlık istediğine ulaşacaktır.