Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinden Adil Hoca’nın ayrılık vakti geldi! Adeta mesaj verir gibi sözleri dikkat çekti!

Mucize Doktor dizisinden Adil Hoca’nın ayrılık vakti geldi! Adeta mesaj verir gibi sözleri dikkat çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, bu hafta Perşembe günü 49. bölümüyle ekrana gelecek. Dizideki oyuncuların bir bir gitmeleri izleyenlerin pek de hoşnut olmadığı bir durum! Özge Özder’in oynadığı Kıvılcım’ın gidişiyle birlikte herkesi şaşırtan bir süreç başlamıştı. Merve Dizdar’ın oynadığı Damla da aniden gitmişti.

Yine yeni sezonda diziye Ferda karakteri ile Seda Bakan katılmış ama o da ani bir gelişme ile dizinin hikayesinden çıkarılmıştı! Yaprak dökümü başrolde yer alan ve Adil Hoca’yı oynayan Reha Özcan’ın gidişiyle sürüyor!

Bu arada diziye katılan Zerrin Tekindor ile Ezgi Asaroğlu da başka bir hikaye ile geldiler. Konseptin değişmesi için bazı isimlerin de gitmesi gerektiği ihtimali var ama bir taraftan da bütçelerin yüksekliği nedeniyle oyuncu azaltma yoluna gidildiği şeklinde bazı söylemler de medyada yer almıştı.

Usta oyuncu Reha Özcan’ın başarıyla hayat verdiği Adil Hoca, dizinin ana kahramanı Taner Ölmez’in oynadığı Ali Vefa’nın da en büyük destekçisi oldu. Onun hayatını kurtaran ve meslek hayatında da hep önünü açarak ve onu kollayarak dizinin adeta vicdanı olan bir isimdi.

Adil Hoca’nın gidişi izleyiciyi üzüyor. Bir süre önce Reha Özcan’ın ayrılacağı söylenmişti. Hangi bölümde olduğu tam olarak kesinleşmese de 49. bölüm tanıtımında adeta son sözlerini söyleyip arkasında ‘Sevgi bizi kurtarır’ sözünü bırakarak gideceği de anlaşılıyor.

Mucize Doktor dizisinde başrol oyuncusu gidiyor, olmaz denilen oluyor! 22

Sanki son mesajlarını veriyor izlenimiyle yayınlanan fragman sonrasında Adil Hoca’nın vedasının yaklaştığı da görülüyor.

Taner Ölmez, Onur Tuna, Hazal Türeasan, Sinem Ünsal, Murat Aygen ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı diziden kopuşlar sürüyor ve bir başrol daha gidiyor! Sosyal medyada da şimdiden Adil Hoca’nın gitmemesini isteyen izleyenlerden gelen mesajlar yer almaya başladı bile.

Ancak Reha Özcan’ın gidişi çok yakın görünüyor! İşte 49. bölüm tanıtımı:

Peki Mucize Doktor 49.yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: Acilde karşılaşan iki düşman aile bütün hastaneyi kaosa boğar.

Maksimuma çıkarılan güvenlik önlemlerine rağmen herkes süratle patlama noktasına sürüklenirken Ali’nin aklındaysa Vuslat yüzünden kalbini kırdığı Ezo vardır.

Adil, Ali’ye arkadaşını geri vermeye karar verir. Ve tam bu sırada hastanede biriken ortak nefret hedefini bulur. Ama bu hedef hiç beklenmedik, masum biridir. Sevgi hepimizi kurtarabilir mi? Yoksa bazılarımız için çok geç midir?