Ana sayfa Sosyal Medya O nasıl bir şirinlik? Hande Erçel’in yeğeni ile fotoğrafına düşen düşene! Kerem Bürsin de gecikmedi!

O nasıl bir şirinlik? Hande Erçel’in yeğeni ile fotoğrafına düşen düşene! Kerem Bürsin de gecikmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlara gelen Hande Erçel, son dönemin en popüler genç kadın oyuncularından birisi. Sosyal medyada büyük bir ilgiyle takip edilen Erçel’in 19 milyona yakın takipçisi var instagram sayfasında. Oyuncunun her yaptığı da haliyle sosyal medyada gündem oluyor.

Hayranlarıyla etkileşimi yüksek olan Hande Erçel, bu sayede dizisine de ilgiyi arttırmakta. Ayrıca birlikte rol aldığı Kerem Bürsin ile kamera arkasında da iyi anlaşmaları, ekran uyumlarını da dengeliyor ve arkadaşlıkları da hayranlarının beğenisini kazanmakta.

Hande Erçel’in dizi dışındaki hayatında en önemli yeri ise ailesi tutuyor şüphesiz. Annelerini 2019 yılında kaybettikten sonra ablası Gamze Erçel’in kızı Mavi dünyaya gelmişti. Erçel, teyze olarak yeğenine çok düşkün.

Her fırsat bulduğunda Mavi’ye koşan Hande Erçel, yine setten vakit bulduğu bir gün olsa gerek bugün de yeğeni ile buluştu. Uykudan uyanan Mavi’yi kucaklayan Erçel, o anda çektiği fotoğrafını hayranlarıyla paylaştı.

Ablası Gamze Erçel’e de yazdığı notla seslenerek “Çakıl uyandı, nerdesin?” diye sordu. Gamze Erçel’in “Geliyorum” notunu düştüğü paylaşımda Hande Erçel’in yeğenine Çakıl dediği de dikkat çekti.

Muhtemelen Taş Devri isimli çizgi filmdeki Çakıl karakterine benzetiyorlar küçük Mavi’yi… Haksız da sayılmazlar!
Bu arada Erçel’in paylaşımına Kerem Bürsin’den de yorum gecikmedi. Bürsin, ateş emojisi ile yorum yaptı fotoğraflara…

İşte Hande Erçel ve sevimli yeğeni Mavi…

O nasıl bir şirinlik? Hande Erçel'in yeğeni ile fotoğrafına düşen düşene! Kerem Bürsin de gecikmedi! 9

O nasıl bir şirinlik? Hande Erçel'in yeğeni ile fotoğrafına düşen düşene! Kerem Bürsin de gecikmedi! 10

O nasıl bir şirinlik? Hande Erçel'in yeğeni ile fotoğrafına düşen düşene! Kerem Bürsin de gecikmedi! 11