Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisine ünlü bir oyuncu uğrayıp hemen veda edecek!

Mucize Doktor dizisine ünlü bir oyuncu uğrayıp hemen veda edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Dikmen 1 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüyor! 2019 yılının Aralık ayında final yapan Kimse Bilmez isimli atv dizisinde Sarp karakterine hayat veren oyuncu Onur Dikmen, bir yılı aşkın süredir dizi setlerinde yer almamıştı.

2005 yılından bu yana setlerde farklı projelerde yer alan Dikmen, Benim Adım Gültepe isimli dizideki Fırat karakteri ile dikkatleri çekmişti. Ardından Beyaz yalan dizisinde Halil karakteri ile yer alan oyuncu, Anne isimli iddialı dizide de Rıfat’a hayat verdi. Can Kırıkları ve ardından da Kimse Bilmez dizilerinde yer alan oyuncu, şimdi yeni bir role hazırlanıyor.

Onur Dikmen, perşembe akşamlarının sevilen dizisi Mucize Doktor’a geliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu dizinin 25 Şubat akşamı yayınlanacak olan 51. yeni bölümünde konuk oyuncu olarak hikayede yerini alacak. Oyuncunun nasıl bir karakterde yer alacağı da merakla bekleniyor.

Şimdiye kadar 50 bölümü yayınlanan Fox TV’nin iddialı dizisi Mucize Doktor, güçlü oyunculuk performansları ve etkileyici hikayesi ile reytinglerde de iyi sonuçlar almaya devam ediyor.

Mucize Doktor’un 51. yeni bölümü de büyük heyecanla bekleniyor. İşte yeni bölümden ilk fragman: