Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mucize Doktor dizisiyle ile parlayan Korhan Herduran yeniden komediye dönüş yaptı!

Mucize Doktor dizisiyle ile parlayan Korhan Herduran yeniden komediye dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Korhan Herduran, 1988 yılında Antalya’da dünyaya geldi. 2011 yılından bu yana projelerde yer almakta olan oyuncu ilk başlarda komedi rolleri ile tanındı. Ancak oyuncunun popülerliği elde etmesi Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Güneş karakteri oldu.

Bu karakter kendi içinde durum komedisi barındırsa da aslında bir dram rolüydü ve oyuncu bu tür dizilerde de gayet başarılı olabileceğini sergiledi. Korhan Erduran daha sonra da İçimizden Biri isimli dram dizisinde Hulusi karakteri ile iyi bir dönem geçirdi.

Yeni sezonda Ah Nerede isimli Star TV dizisinin kadrosunda bulunan Korhan Herduran, aynı zamanda tiyatro oyunu Şaşırt Beni ile de izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Mucize Doktor dizisiyle ile parlayan Korhan Herduran yeniden komediye dönüş yaptı! 8

Tiyatro oyunu ile birlikte komedi performansına geri dönen oyuncu, izleyicileri de memnun eden bir oyunculuk sergiliyor. Milliyet Sanat’a konuşan Korhan Herduran, oyunu şu sözlerle anlattı: “Hayatın içindekileri bir tık abartarak anlatıyoruz, bu da absürt geliyor insanlara. Belki bu samimiyet ve insanın kendi hâlini direkt olarak orada görüyor olması ve gördüğü şeyin tuhaflığı seyirciyi eğlendiriyor.”

İlk kez bir tiyatro metni kaleme alıp yöneten Selçuk Aydemir’in bu başarılı projesinde başrolde Pelin Karahan ismini görüyoruz.

Mucize Doktor dizisiyle ile parlayan Korhan Herduran yeniden komediye dönüş yaptı! 9

Hem bir tiyatro oyununda hem de bir komedide ilk kez rol alan güzel oyuncu Pelin Karahan başta cesaret edemese de şimdi oyuna dahil olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Korhan Herduran ise oyundaki samimiyetin ve absürtlüklerin seyirciyi eğlendirdiğini düşünüyor.