Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor doğru yolu bulunca birincilik geldi! Bir Zamanlar Çukurova hayranları bu işe şaşırdı!

Mucize Doktor doğru yolu bulunca birincilik geldi! Bir Zamanlar Çukurova hayranları bu işe şaşırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları bu hafta Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor dizileri arasında birincilik yarışı yaşandı. Aylardır böyle bir durum yaşanmamıştı. Bunun sebebi ise Fox TV’nin Mucize Doktor dizisinin artık ilgi kaybetmesiydi…

Tek düze bir hikaye olarak kalan, dış çekimleri pek olmayan ve sürekli aynı ortamlarda süren Mucize Doktor, son iki haftadır dışarıya çıktı. Dış çekimler arttı ve hikaye izleyicilerin duygularına hitap edecek şekilde daha güçlü şekilde oluşturuldu. Hal böyle olunca da hem reyting yükselişi gerçekleşti hem de birincilik geldi. Zaten Mucize Doktor dizisinin bu hafta iyi bir çıkış yapacağı fragmanlarından anlaşılmıştı.

Mucize Doktor uzun bir aradan sonra dün akşam AB grubunda birincilik elde ederek Bir Zamanlar Çukurova’yı geçmeyi başardı… Dizi, total ve ABC1 gruplarında ise günü üçüncü olarak tamamladı.

atv’nin harikalar yaratan dizisi Bir Zamanlar Çukurova zirveye alışmıştı. Bu hafta dizinin hayranları Mucize Doktor’un küçük bir farkla da olsa birinci olmasına şaşırdı. Tabii ki AB grubunda atv dizisinde de bir düşüş görülüyor.

Ancak total ve ABC1 gruplarında ise Bir Zamanlar Çukurova her zamanki gibi birincilik elde etti.

Alev Alev dizisi de bu haftanın yükseliş sergileyen yapımlarından oldu… Show TV’nin sevilen dizisi bir süredir ciddi izleyici kaybı yaşamıştı. Sahra Şaş ve Bora Cengiz’in yeni karakterlerle hikayeye katılması, ayrıca İskender ve Çiçek arasında yaşananların ilgi çekmesi, Alev Alev dizisinin tüm kategorilerde ilk 10 içinde olmasını sağladı.

Totalde günü 9. sırada tamamlayan dizi, AB’de 7. olurken, ABC1’de ise 8’incilik geldi.

İşte 25 Mart Perşembe akşamının reytinglerde ilk 10 program listesi:

Mucize Doktor doğru yolu bulunca birincilik geldi! Bir Zamanlar Çukurova hayranları bu işe şaşırdı! 3