Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor ile büyük çıkış yapan Taner Ölmez hayatının imzasını atıyor!

Mucize Doktor ile büyük çıkış yapan Taner Ölmez hayatının imzasını atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Taner Ölmez, Medcezir dizisiyle ismini parlatmış ve çok geniş kitleler tarafından tanınmıştı. Tiyatro çalışmalarıyla da yoğun şekilde ilgilenen oyuncu, dizilerde ise uzun süre görünmemişti. Taner Ölmez’in Mucize Doktor isimli diziyle birlikte yeniden ekrana dönüşü muhteşem oldu.

Ali Vefa karakterini canlandıran, otizimli bir bireyin de herkes gibi hekimlik yapabileceğini gösteren bir dizi olarak öne çıkan Mucize Doktor, final yaparak geçtiğimiz ay sona erdi. Taner Ölmez ise muhteşem oyunculuğu ile akıllara yazıldı.

Oyuncu, büyük çıkış yaptığı ve 2 sezon boyunca milyonları etkilediği bu rolden sonra hangi rollerde yer alacak diye bekleyen hayranlarına bir müjde verdi. Oyuncu, iş yaşamında değil ama özel yaşamında büyük bir imza atmaya hazırlanıyor.

Taner Ölmez ile yine oyunculuğu ile başarılı işlere imzasını atan Ece Çeşmioğlu ikilisi uzun süredir aşk yaşıyordu. Çiftin evlilik kararı aldıkları ortaya çıktı.

Nikah masasına oturmaya hazırlanan Taner Ölmez ile – Ece Ceşmioğlu ikilisi, 28 Haziran Pazartesi günü nikah kıyacak. Bu nikahı ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıyacak.