Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan bir yıldız kaydı! Murat Ünalmış veda mesajıyla duygulandırdı!

Bir Zamanlar Çukurova’dan bir yıldız kaydı! Murat Ünalmış veda mesajıyla duygulandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin macerasında en başından bu yana ana karakterlerden olan Demir Yaman, izleyicilere çok farklı duygular yaşattı. Murat Ünalmış’ın muhteşem bir performans ile ortaya koyduğu bu karakter akıllara da yerleşti. 3 sezon süren ve 102 bölüm ile taçlandırılan bu büyük macerada artık Demir Yaman karakteri olmayacak.

Duygudan duyguya izleyicileri sürükleyen bir karakterdi Demir Yaman. Canlandırması da en zor karakterlerden birisiydi. Ancak Murat Ünalmış, o rolü üzerine giydi ve muhteşem de bir sonuç ortaya çıktı.3 sezon boyunca Ünalmış’ın Demir Yaman olduğuna herkes inandı. Dizi de onun etrafında dönüp durdu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki ayrılıklar kervanına Murat Ünalmış da katıldı. Bu durum izleyiciler için tam bir şok… Bazı dizi hayranları, “Demir Yaman öldü, dizi bizim için bitti” diyecek kadar da duygusallaştı. atv ekranlarının fenomen dizisinden bir yıldız kaydı.

3. sezon finaliyle dün akşam ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 102. bölümünde Demir Yaman karakteri ölerek hikayeden çıktı. Vahide Perçin, Uğur Güneş’ten sonra bir başrol oyuncusu daha dizide artık yok.

Murat Ünalmış, veda mesajıyla da hayranlarını duygulandırdı. Oyuncu instagram hesabından şöyle yazdı:

“Evet; her hikayenin bir sonu vardır. Benim için bir hikayenin daha sonu geldi. Çok emek verip, çok şey öğrendiğim uzun, yorucu ve güzel bir serüvendi. Emektar setçi kardeşlerime, çalışma arkadaşlarıma, yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Başından itibaren emek veren herkese..

Ayrıca tüm seyircilerimize, çok sevdiğim Adana’nın misafirperver halkına, dostlarıma ve bana destek veren tüm takipçilerime de yürekten teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere..
#birzamanlarçukurova
#demiryaman”

Bir Zamanlar Çukurova'dan bir yıldız kaydı! Murat Ünalmış veda mesajıyla duygulandırdı! 7