Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor ile unutulmaz bir role imza atan Taner Ölmez’den büyük vefa!

Mucize Doktor ile unutulmaz bir role imza atan Taner Ölmez’den büyük vefa!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Fox TV”de 2019-2021 tarihleri arasında 64 bölüm yayınlanan ve ekran tarihimize adını yazdıran bir yapım oldu Mucize Doktor dizisi. Ali Vefa isimli otizmli bir doktora hayat veren Taner Ölmez, bu rolü ile kariyerinde bir başka çıkış daha yakaladı. Genç oyuncu, başarılı performansı ile büyük övgü toplarken, meslek hayatında da unutulmaz bir role imza attı.

Geçtiğimiz yaz uzun zamandır beraber olduğu meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile evlenmişti Taner Ölmez. Mart ayında da kızları Zeynep dünyaya gelmişti. Anne baba olmanın keyfini çıkaran oyuncu çiftin bebekleri şimdi 5 aylık oldu.

Çiftin hayranları Zeynep bebeği görmek için can atıyor. Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez çifti de yakın zamanda sürpriz bir paylaşım yaptılar ve Zeynep ile pozlarını instagram’da yayınladılar. İkilinin hayranları, sevimli köpeklerinin de olduğu bu aile pozuna bayıldılar.

Bu arada 9 Ağustos’ta 36 yaşına giren Taner Ölmez’in doğum günü için yaptığı bağış dikkat çekti. Farkındalık yaratmak amacıyla doğum gününü bir bağış ile taçlandıran oyuncu, Mucize Doktor dizisinde dikkat çektiği otizmli bireyler adına yaptı bu bağışı…

Mucize Doktor ile unutulmaz bir role imza atan Taner Ölmez'den büyük vefa! 7

Ali Vefa karakteriyle hafızalara kazınan oyuncunun bu anlamlı bağışı, büyük bir vefa örneğiydi aynı zamanda. Taner Ölmez, Tohum Otizm Vakfı için düzenlenen bağış kampanyasında şu ifadeleri kullandı: “Hangi hediye otizmli bir çocuğun hayatını değiştirmekten daha değerli olabilir ki? 9 Ağustos Salı benim doğum günüm. Bu doğum günümde sizlerden hediye istemiyorum. Bana vereceğiniz en güzel ve en özel hediye otizmli çocuklara sürekli eğitim desteği olacaktır.

Tohum Otizm Vakfı’na bağışladığım doğum günüm için büyük küçük demeden yapacağınız bağışlar benim için unutulmaz ve anlamlı bir hediye olacaktır. Otizmli çocuklar için EĞİTİM haktan da öte TEK ÇARE. Otizmli çocukların tek çareleri olan yoğun, özel ve sürekli eğitimlerine devam edebilmeleri için desteğinize ihtiyaçları var. Sizlerin desteğiyle doğum günüm iyilik günüm olsun… Doğum günüm otizmli çocukların eğitimine umut olsun…”