Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor keskin bir dönüş yaptı, çok da iyi oldu!

Mucize Doktor keskin bir dönüş yaptı, çok da iyi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında perşembe akşamları yayınlanmaya devam eden Mucize Doktor dizisinde geçen hatfa dikkat çeken durum, bu haftaya da yansıdı… Aşk meşk ilişkilerine çok fazla dalan dizi, insan hikayelerini biraz arka plana atmış bir görüntü veriyordu. Taner Ölmez’in başarılı Ali Vefa performansı ile milyonları ekrana taşıyan dizinin reytingleri de bir hayli düşüş yaşamıştı.

Önceki hafta dizi bugüne kadarki en düşük reyting oranlarını aldı. Ancak sonrasında senaristlerin aşk meşk işlerini geri plana atan ve insan hikayelerini öne çıkartan tavrı ile keskin bir dönüş yaptıkları dikkat çekti. 53. bölüm bu dönüş sayesinde yüksek reytinglerin geri gelmesi ile sonuçlandı.

Mucize Doktor keskin bir dönüş yaptı, çok da iyi oldu! 3

Mucize Doktor dizisinin 54. yeni bölümünde de yine eskiyi hatırlatan, güçlü insan hikayelerini izleyeceksiniz. Bu durumun yine izleyicileri ekranda tutması bekleniyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda da dizide aşk meşk işlerine çok fazla yer verilmesi nedeniyle hayranların itirazlarını ve tepki yorumlarını sıklıkla görebilirsiniz.

Dizinin 54.bölümünde önemli konu başlıkları var. Ali Vefa da kendini vakalar nedeniyle suçlu hissedecek anlar yaşayacak. Peki neler olacak?

İşte Mucize Doktor dizisinin 18 Mart Perşembe günü yayınlanacak olan 54. bölümden 2. fragman ve özet bilgiler:

Hastane fazlasıyla yoğundur; Adil Erinç Fonu ve acilden vakalar birbiri ardına gelirken kimsenin Nazlı’nın uğradığı saldırının şokunu atma fırsatı bile yoktur.

Hepsinin üstüne Vuslat’ın çok eski bir arkadaşının da hastalanması işleri içinden çıkılmaz hale getirir. Şiddete meyyal bir hasta Nazlı’ya kafayı takar.

Mucize Doktor keskin bir dönüş yaptı, çok da iyi oldu! 4

Vuslat arkadaşını kurtarabilmek için bütün hastaneyi seferber eder. Ama o, Vuslat için sadece eski bir arkadaş mıdır? Umutsuz bir vaka için nedendir bütün bu çaba?