Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor setinde Zerrin Tekindor ve Hazal Türesan’dan sevgi pozları!

Mucize Doktor setinde Zerrin Tekindor ve Hazal Türesan’dan sevgi pozları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Perşembe akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinde Zerrin Tekindor, Vuslat isimli karakter ile yakın bir zaman önce hikayeye katılmıştı. Usta oyuncunun gelişi ile birlikte Berhayat Hastanesi’nde her şey birden bire değişti.

Sert ve tavizsiz bir karakter ile diziye katılan Tekindor, güçlü oyunculuk performansını sergiliyor ve birçok izleyici de bu karakterden pek de hoşlanmıyor… Ancak Vuslat, adeta hikayeye damga vurmuş ve yeni bir yöne doğru sürüklemiş durumda.

Mucize Doktor setinde Zerrin Tekindor’un gelişi, onun tecrübesinden faydalanmak isteyen meslektaşları için de önemli bir gelişme oldu. Dizide Beliz karakterine hayat veren Hazal Türesan, ünlü oyuncu ile pozlarını da instagram hesabından yayınlayarak sevgisini gösterdi.

Mucize Doktor setinde Zerrin Tekindor ve Hazal Türesan'dan sevgi pozları! 25

“Çok seviyorum” diyerek Tekindor’a kalp gönderen Hazal Türesan, ilgi çeken pozlarıyla da sosyal medyada takipçilerinin dikkatini çekti.

Zerrin Tekindor, “Ben de” diyerek rol arkadaşına kalp göndermeyi ihmal etmezken, takipçiler ise ikilinin bu hallerine bayıldıklarını belirten yorumlar bıraktı.

Mucize Doktor setinde Zerrin Tekindor ve Hazal Türesan'dan sevgi pozları! 26