Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinin sinema sahnesindeki sürpriz afişleri gördünüz mü? Ezgi Mola’nın annesi bile vardı!

Masumlar Apartmanı dizisinin sinema sahnesindeki sürpriz afişleri gördünüz mü? Ezgi Mola’nın annesi bile vardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında dün akşam 23. bölümü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye’nin dışarı çıkması, izleyenlerin uzun süredir beklediği bir olaydı. Yıllardır kendisini eve kapatan Safiye, sonunda Naci’nin ısrarları ile evden çıkıp sinemaya gitmeyi başardı. Dizinin takipçileri bu sahneleri ilgiyle izlerken, bazı ilginç detaylar da kimi izleyenlerin gözünden kaçmadı.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı dizinin yeni bölümünde izleyiciyi çok heyecanlandıran bu sahneler ilgiyle izlendi. Naci’nin hastalığı nedeniyle zor anlar yaşadığı sinemada Safiye ise travmatik hayatında çok önemli bir iş başarmış oldu.

Oturdukları apartmanın kapısından adım dahi atamayan Safiye, bir önceki bölümde karşı binanın önüne kadar gitmişti. Bu kez Naci, onu bir şekilde eskiden gittikleri sinemaya götürmeyi başardı.

Masumlar Apartmanı dizisinin sinema sahnesindeki sürpriz afişleri gördünüz mü? Ezgi Mola'nın annesi bile vardı! 11

Bu arada sinema olarak gösterilen binanın üstüne ‘Sinema’ yazısının montajla eklenmiş olması ise bazı izleyicilerin dikkatini çeken bir ayrıntıydı. Bunun yanı sıra sinema içindeki afişlerde ise bambaşka sürprizler yer alıyordu!

Masumlar Apartmanı dizisinin sinema sahnesindeki sürpriz afişleri gördünüz mü? Ezgi Mola'nın annesi bile vardı! 12

Naci ve Safiye’nin gittiği sinemadaki film afişleri, gerçek filmlere ait değildi. Üstelik başrollerde yer alan isimler de dizinin oyuncularıydı.

Afişlerin hepsinin bu sahneye özel olarak tasarlandığı ve herhangi bir yapıma ait değildi. Fakat içindeki detaylar görenleri gülümsetti. Terk isimli bir film afişinde “Ne kadar uzağa gidebilirsin?” notuyla adeta Safiye’ye gönderme yapılırken, başrol oyuncuları olarak da Merve Dizdar ve Tansel Öngel’in ismi yazıyordu. Yönetmen kısmındaki ÇVL7 yazısının ise bir başka anlamı vardı. Masumlar Apartmanı dizisinin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı’nın instagram adresindeki kısaltması kullanılarak oluşturulmuş.

Masumlar Apartmanı dizisinin sinema sahnesindeki sürpriz afişleri gördünüz mü? Ezgi Mola'nın annesi bile vardı! 13

Yine bir başka afiş, ‘Korkular’ isimli bir sinema filmi afişi şeklinde düzenlenmişti. Burada da ezgi Mola ve Uğur Uzunel başrol gösterilmişti. Filmin yönetmeni bölümünde yazan isim ise bir başka sürprizdi. Jale Erkan ismini görenler ve durumu bilenler bu ayrıntıya gülümsedi. Zira Jale Erkan, Ezgi Mola’nın annesi…

Masumlar Apartmanı dizisinin sinema sahnesindeki sürpriz afişleri gördünüz mü? Ezgi Mola'nın annesi bile vardı! 14

Naci ve Safiye’nin sinemadan çıkarken görüldüğü sahnede arkalarında bulunan ve “Semtimizin Karabasanı’ isimli bir başka afişte ise başrolde Ezgi Mola görünüyor.

İkili sinemaya girdiklerinde eski bir sinema makinası önündeki ‘Kader Postası’ afişi ise gerçekti. Dizinin ikinci yönetmeni olan Çiğdem Bozali’in, Elif Akarsu Polat ile senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı filminin afişiydi Kader Postası afişi. 2019 yılı Aralık ayında gösterime giren filmde Tansel Öngel de oynuyordu.

Masumlar Apartmanı dizisinin sinema sahnesindeki sürpriz afişleri gördünüz mü? Ezgi Mola'nın annesi bile vardı! 15

İşte Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde Safiye ve Naci’nin sinemaya gittikleri o sahneler…