Ana sayfa Sosyal Medya Hümeyra ve Zerrin Tekindor’u aynı projede buluşturmak bile bir marifet!

Hümeyra ve Zerrin Tekindor’u aynı projede buluşturmak bile bir marifet!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yüz Yıllık Mucize isimli Star TV’nin yeni dizisinde Hümeyra ve Zerrin Tekindor’u yeniden izleme fırsatı bulanlar çok mutlu oldu. İlk bölümü 23 Mart perşembe akşamı yayınlanan dizi çok başarılı bir hikaye ve oyuncu kadrosu ile adeta izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Ebru Şahin ile Birkan Sokullu ikilisinin başrolünde yer aldığı biraz da fantastik öğeler içeren, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıllarına giderek milli duyguları da açığı çıkartan Yüz Yıllık Mucize, televizyon tarihinde örneği az olan işlerden birisi olacak.

Hümeyra ve Zerrin Tekindor'u aynı projede buluşturmak bile bir marifet! 8

Birkan Sokullu zaten Masumlar Apartmanı dizisiyle çok geniş bir hayran kitlesine kendisini beğendirmişti. Hercai ile başlayan yükseliş sürecinde de Ebru Şahin çok başarılı bir dönem yaşadı ve geçen sezon da bu yükseliş Destan dizisiyle sürdü.

Yüz Yıllık Mucize dizisinde başroller kadar yan rollerdeki usta isimler de izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Nuran Evren Şit’in senaryosunu yazdığı dizide Hümeyra ve Zerin Tekindor gibi ekranda her zaman izleme fırsatı bulamayacağımız iki usta ismin yer alması izleyicileri çok memnun etti.

Hümeyra ve Zerrin Tekindor'u aynı projede buluşturmak bile bir marifet! 9

Bu iki ismi aynı dizide rol almaya ikna etmek de yapımcı OGM Pictures’in bir başka başarısı olarak yorumlanıyor.

Dizinin hikayesinin izleyicileri çok etkilediği sosyal medya paylaşımlarına da yansıdı. Birçok kişi diyor ki, “Dizinin konusu çok ilgi çekici ve güzel. Keşke biraz daha klişelerden uzak olsa.”

Dizinin hikayesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e yer verilmesinden de çok memnun olduklarını ve her sahneyi heyecanla takip ettiklerini belirten izleyiciler, hiç sıkılmadan seyredebilecekleri bir dizi buldukları için de memnun olduklarını ifade eden paylaşımlar yapıyor.

Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu ile Ecem Çalhan gibi tanınmış isimlerin de yer aldığı Yüz Yıllık Mucize diziside Kemal ile Harika karakterlerinin aşk hikayesi kadar, Kemal karakterinin 130 yıllık öyküsü de izleyicilerin çok ilgisini çekecek.