Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un final kararı izleyiciyi çok sinirlendirdi! İzleyiciler “Yazıklar olsun” dedi!

Mucize Doktor’un final kararı izleyiciyi çok sinirlendirdi! İzleyiciler “Yazıklar olsun” dedi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor izleyicileri, dizinin sona ereceği haberiyle büyük bir şok yaşadı. Zira izleyiciler dizinin üçüncü sezonu için haber beklerken dizinin bittiği haberi karşısında öfkesine hakim olamadı. Final kararına çok sinirlenen izleyiciler “hakkımızı helal etmiyoruz” dedi.

Dizinin Twitter’daki resmi hesabından bugün yapılan açıklamada şöyle denilmişti:

“Otizmli bireylerin, hepimiz gibi, hepimiz kadar yaşama hakkı olduğunu anlattığımız hikayemizin sonuna geldik. Ali Vefa’mız büyüdü, gelişti, hayallerini gerçekleştirdi. Onunla güldük, onunla ağladık, insan olmak ne demek onunla hatırladık.

Ona, yarattığı tüm mucizelerle birlikte veda etmenin vakti geldi. Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe 64. bölümüyle son kez sizlerle olacak. Bize kalplerini açan tüm seyircimize teşekkür, minnet ve sevgiyle…”

Karar izleyici tarafından çok büyük öfkeyle karşılandı. Öyle ki bazı izleyiciler yapım şirketini ağır hakaretlere boğdu.

Bir izleyici duyuruyu gördüğü anda şunları yazdı: “Size kazandırdığmız her kuruş zehir zıkkım olsun. Seyirci olarak hakkımı helal etmiyorum. Enayi yerine koyulduk haftalarca oyaladınız, zerre uğraşmadınız, göz göre göre harcadınız. Yazıklar olsun! Başka bir işinizi asla izlemem rezilsiniz.”

Mucize Doktor'un final kararı izleyiciyi çok sinirlendirdi! İzleyiciler “Yazıklar olsun” dedi! 13

Bir başka izleyici üzüntüsünü şöyle dile getirdi: “Perşembe gelsin diye dua eden bir kitleyi üzdünüz. Zevk alarak izlediğimiz tek diziydi ayıp ettiniz. Bizi şimdi kimin eli kimin cebinde konulu dizilere mahkum edeceksiniz.”

Mucize Doktor'un final kararı izleyiciyi çok sinirlendirdi! İzleyiciler “Yazıklar olsun” dedi! 14

Dizinin resmen harcandığına dikkat çeken bir başka izleyici de “Final olacağını 1 aydır yazıyorum. Güzelim projeyi; yapımcısı, yönetmeni ve senaristi ile el ele verip mahvettiniz. Beceriksizliğimizi alkışlıyorum.” sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

Mucize Doktor'un final kararı izleyiciyi çok sinirlendirdi! İzleyiciler “Yazıklar olsun” dedi! 15

Tepkisini çok sert gösteren izleyici tepkilerinden bazıları şöyleydi:

Mucize Doktor'un final kararı izleyiciyi çok sinirlendirdi! İzleyiciler “Yazıklar olsun” dedi! 16 Mucize Doktor'un final kararı izleyiciyi çok sinirlendirdi! İzleyiciler “Yazıklar olsun” dedi! 17 Mucize Doktor'un final kararı izleyiciyi çok sinirlendirdi! İzleyiciler “Yazıklar olsun” dedi! 18 Mucize Doktor'un final kararı izleyiciyi çok sinirlendirdi! İzleyiciler “Yazıklar olsun” dedi! 19