Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’dan sonra Taner Ölmez ikinci kez aynı dizi tercihinde bulundu

Mucize Doktor’dan sonra Taner Ölmez ikinci kez aynı dizi tercihinde bulundu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Taner Ölmez bir dijital diziden çıktı, bir başkasına adını yazdırdı! Blu TV’de geçtiğimiz yıl Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrollerinde yer aldığı Alef dizisinin yeni versiyonu çekildi. Taner Ölmez, Aybüke Pusat ve Hande Soral’ın başrollerinde yer aldığı dizinin devam sezonu Alef Mal-i Hülya ismi ile tanıtıldı… Kasım ayının üçüncü haftasında dizinin ekibi sete çıkarak çalışmalara başladı.

Alef’in devam sezonunu çok merak eden dizi hayranları heyecanla BluTV’de yapılacak olan yayın tarihi açıklamasını bekliyor. 13. yüzyılda şifahanede işlenen bir cinayetin günümüze kadar gelen izlerini takip eden dizi ile birlikte Taner Ölmez yeniden setlere adım attı.

Mucize Doktor isimli Fox TV dizisinde iki sezon çok başarılı performans sergileyen ünlü oyuncu devam etmek istemediği için proje üçüncü sezonda da gidebilecek bir iş olmasına rağmen bitirildi.

Taner Ölmez’in hayranları şimdi de gizem ve aksiyon dolu Alef dizisindeki karakteri çok merak ediyor. Oyuncunun Alef dışında bir başka projesinin daha olduğu ortaya çıktı.

Taner Ölmez, bir dijital diziden diğerine geçiş yaptı. Oyuncunun Yaratılan isimli yeni Netflix dizisi için anlaştığı gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberi ile ortaya çıktı.

Mucize Doktor'dan sonra Taner Ölmez ikinci kez aynı dizi tercihinde bulundu 42

Çukur dizisinde Vartolu Sadettin karakteri ile gönülleri kazanan Erkan Kolçak Köstendil ile Taner Ölmez ikilisi yeni dizi Yaratılan’ın başrollerinde buluştu.

Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı proje 8 bölüm olarak hazırlanacak ve Netflix’te muhtemelen 2022 yılında yayınlanacak.

Ocak ayının son haftasında ekibin sete çıkması bekleniyor. İstanbul’un yanı sıra Bursa’da yapılacak olan çekimler heyecanla beklenirken, dizinin hikayesinin kalplere dokunacağı ve sıra dışı bir iş olacağı belirtiliyor.