Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda parladı, Kardeşlerim dizisi Enes Demirkapı’nın yeni şansı oldu!

Masumlar Apartmanı’nda parladı, Kardeşlerim dizisi Enes Demirkapı’nın yeni şansı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde Emre karakteri ile yerini alan genç isim Enes Demirkapı idi… 2018 yılında Gülperi isimli dizide Gökhan karakteriyle birlikte kariyerine başlayan oyuncu, üst üstü önemli projelerde rol alarak kendini gösterdi.

atv’nin cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinin ekibine katıldığı ortaya çıkan Enes Demirkapı için bu gelişme kariyeri adına çok önemli bir basamak olarak görülüyor. Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda hem tecrübeli isimler hem de genç oyuncular bulunuyor. Özellikle de genç isimler bir hayli etkili oldu ve büyük popülerlik kazandı.

Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Onur Seyit Yaran, Eren Öner gibi isimlerin son dönemde Kardeşlerim dizisiyle öne çıkması, genç oyuncular adına büyük bir fırsat.

Masumlar Apartmanı'nda parladı, Kardeşlerim dizisi Enes Demirkapı'nın yeni şansı oldu! 7

Sosyal medyada geniş bir etkileşim elde eden, kısa sürede hayran sayılarını artıran bu genç oyuncuların arasına şimdi de Enes Demirkapı katıldı. Gülperi ve Masumlar Apartmanı gibi iki başarılı projenin ardından oyuncu adına Kardeşlerim büyük bir şans oldu.

Enes Demirkapı, Emir karakteri ile atv dizisinin hikayesinde önemli bir yer edinecek. Oyuncu eline gelen bu fırsatı iyi değerlendirerek, dizinin diğer genç isimleri gibi adını kısa sürede parlatabilir.

Kardeşlerim dizi ekibinden beş oyuncunun koronavirüse yakalanması nedeniyle çekimler bir süre durdu. Celil Nalçakan, Yiğit Koçak, Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun ile Eren Ören’in koronavirüs sonucu karantinaya alınması sonucunda çekimler yapılamadı. İki hafta ara veren Kardeşlerim dizisi, 35. yeni bölümü ile 15 Ocak Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.