Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz bir hayranının isteğini gerçekleştirdi! Ardından istek yağmuruna tutuldu!

Cem Yılmaz bir hayranının isteğini gerçekleştirdi! Ardından istek yağmuruna tutuldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyasını çok aktif kullanan bir oyuncu. Özellikle Twitter hesabından sıkça paylaşım yapan, bazen hayranlarına yanıt veren ünlü komedyen son olarak bir hayranının dileğini gerçekleştirdi.

Hayranlarıyla sürekli etkileşim halinde olan Cem Yılmaz, kimi zaman sürprizlerle karşılarına çıkabiliyor. Son zamanlarda takipçileriyle arası biraz gerginleşen ünlü oyuncu yine bir hayranına sürpriz yaparak herkesi çok şaşırttı.

Cem Yılmaz, müzikle uğraşan bir hayranı için org aldı. Cem Yılmaz’ın dikkatini çeken şanslı hayranı orgu gelince sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve “İlk sequence yazıldı. Tekrardan çok teşekkür ederim abi.” diye yazdı.

Cem Yılmaz da yanıt vermekte gecikmedi. Ünlü oyuncu yanıtında “Bizde yanlış olmaz :) Güle güle kullan sevgili kardeşim.” diye yazdı. Bunun üzerine hayranları Cem Yılmaz’ı istek yağmuruna tuttu.

Cem Yılmaz bir hayranının isteğini gerçekleştirdi! Ardından istek yağmuruna tutuldu! 10

Kimisi gösterideki bastonunu istedi, kimisi de yine gösterideki tekli koltuğu. Bazı hayranları da Cem Yılmaz’ı bu iyiliği karşısında ne kadar takdir ettiklerini belirtti. Özellikle altına dalga geçen yorumlar yazılmasına tepki gösteren bir izleyici “Ben anlamıyorum adam bir iyilik yapmış biri de teşekkür etmiş bunda abartacak ya da alay edilecek bir taraf yok, kime yaptıysa iyilik çok güzel olmuş karşıdakini de mutlu etmiş ne var bunda? Cem Bey çok incesiniz :) keşke herkes sizin gibi birilerini mutlu etse :)”

Cem Yılmaz bir hayranının isteğini gerçekleştirdi! Ardından istek yağmuruna tutuldu! 11 Cem Yılmaz bir hayranının isteğini gerçekleştirdi! Ardından istek yağmuruna tutuldu! 12 Cem Yılmaz bir hayranının isteğini gerçekleştirdi! Ardından istek yağmuruna tutuldu! 13

En son yılbaşı günü Netflix’te yayınlanan gösterisiyle gündeme gelen Cem Yılmaz, yeni film projesini de kısa süre önce sosyal medya hesabından duyurmuştu. Cem Yılmaz Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Oldu olacak 202’te izleyeceğimiz filmi de duyurayım tam olsun! Duff” diye yazarak çekeceği yeni film olan Galata Canavarı’nın afişini paylaşmıştı.

Cem Yılmaz’dan yeni filmi Galata Canavarı ile ilgili başka bir açıklama gelmedi. Ancak filmin konusuyla ilgili bazı iddialar ortalıkta dolaşıyor. Buna göre Galata Canavarı, oyuncunun 2010 yılında çektiği Yahşi Batı isimli filmin devamı olabilir. Galata Canavarı’nın hikayesi Yahşi Batı’da bir karakter olan Aziz Vefa’nın hikayesi üzerinden gelişebilir.