Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Ünsal’dan Nazlı yorumu: Fazla duygusal ama bir kahve içilir!

Sinem Ünsal’dan Nazlı yorumu: Fazla duygusal ama bir kahve içilir!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’da Nazlı karakterini oynayan Sinem Ünsal, dizinin takipçilerinden, hayranlarından gelen bazı sorulara yanıtlar verdi. Kendisiyle ve diziyle ilgili sorulan sorular arasında Nazlı karakteriyle ilgili merak edilenler de vardı. Açık yüreklilikle yanıtlar veren oyuncu, yanıtlarıyla da gülümsetti.

Ünlü Oyuncu, Onedio’nun Youtube kanalında yayınlanan videoda, sevmediği renklerle ilgili bir soru üzerine, toprak renklerinin kendisine yakışmadığını düşündüğünü söyleyerek özellikle koyu renk toprak rengi kullanmadığını belirtti.

İlginç sorular arasında yer alan bir soru ise “Setten birisi ile ev arkadaş olmak istesen kimi seçerdin?” oldu. Oyuncu, bu soruya “Açi ile ev arkadaşı olmak isterdim. Çok eğlenceli. Kimi seçmezdim? Tanju’yu seçmezdim. Çok sıkıcı. Napıcam evde Tanjuyla (gülüyor)” yanıtnı verdi.

Sette bir gıybet grubu olup olmadığı ile ilgili soruya da çok gülen oyuncu, yine samimi bir yanıt vererek “Tabii ki var, hem de kaç tane ve çok aktifiz maalesef, uyuyamıyoruz” açıklamasını yaptı.

Sinem Ünsal'dan Nazlı yorumu: Fazla duygusal ama bir kahve içilir! 7

Ağlama sahnelerine nasıl hazırlandığı şeklindeki bir soru üzerine de oyuncu, o sahneyi bir gün önceden zaten bildiğini ve ona göre motive olduğunu belirterek Baştan kanalize oluyorsun, zaten teknik olarak hazır oluyorsun. Bazen bir kaç parçam var, onlarla kendimi yükseltiyorum, bazen tekniğe sığınıyoruz, sahneden sahneye değişiyor” Yorumunu yaptı.

Bu arada çok titiz bir kişi olduğunu da vurgulayan oyuncu, bu konuda arkadaşlarını da biraz geriyormuş! Sinem Ünsal,
bazı arkadaşlarının da bu durumdan şikayet ettiğini söyleyerek “Elinizi yıkadınız mı falan diye, salona geçmeden ellerini yıkamaları gerekiyor” yanıtını verdi.

Mucize Doktor dizisinde oynadığı Nazlı karakteri ile ilgili sorular da geldi oyuncuya. “Oynadığı karakteri hangi tatlıya benzetiyor?” sorusuna oyuncu, “Un kurabiyesi sert görünüyor ama ağızda dağılıyor. Çilekli un kurabiyesi ya da uçuş uçuş, hayalperest” ifadesini kullanarak yanıtladı.

Yine Nazlı ile ilgili bir başka soru da onunla arkadaş olsa nasıl olurdu sorusuydu. Sinem Ünsal bu soruya da “Güzel olurdu, Nazlı makul bir kız ama fazla duygusal. O konuda galiba biraz çatışırdık. Seviyorum Nazlı’yı bence bir kahve içilir” yanıtıyla güldürdü.

Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…