Ana sayfa Sosyal Medya Siz bakmayın Seni Çok Bekledim dizisindeki haline! İrem Helvacıoğlu, setin en hınzırı çıktı!

Siz bakmayın Seni Çok Bekledim dizisindeki haline! İrem Helvacıoğlu, setin en hınzırı çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İrem Helvacıoğlu, Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisinde Ayliz karakteriyle ekranlara geliyor. Özcan Deniz ile başrolünü paylaştığı dizide fotoğrafçı bir kadını canlandırıyor. Oyuncu, en büyük çıkışını ise Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakteri ile yapmıştı. Nefes’in ardından bu kez bambaşka bir karaktere hayat veriyor.

İrem Helvacıoğlu, yeni dizisiyle birlikte daha çok gündeme gelmekte. Sen Anlat Karadeniz’in geçtiğimiz yıl Kasım ayında final yapmasından sonra oyuncu uzunca bir süre projelerine ara vermişti.

Pandemi döneminin de araya girmesiyle birlikte bu süre uzadı ve ismi daha sonra Seni Çok Bekledim ile anılmaya başlandı. Çekimleri bir kaç ay önce başlayan dizi için Katar’a da gidildi. Uzun süren hazırlık aşamalarının ardından Seni Çok Bekledim şimdi yayında ve bu hafta da 6. bölümüyle ekrana gelecek.

İrem Helvacıoğlu, dizini Youtube kanalı için sohbet tarzında keyifli bir röportaj yaptı. Oyuncu, setteki karavanında yaptıkları röportajda eğlenceli anlar yaşattı izleyiciye.

Siz bakmayın Seni Çok Bekledim dizisindeki haline! İrem Helvacıoğlu, setin en hınzırı çıktı! 7

Dizide Erol karakterini oynayan İlhan Şen de İrem Helvacıoğlu’nun röportajında yanına gelerek eğlenceli sohbete katıldı. Helvacıoğlu’na “Setin en hınzırı kim?” sorusun yöneltildi.

O sırada İlhan Şen kamera önüne çıkarak “Kesinlikle İrem” yanıtını verdi. Helvacıoğlu da bu duruma katıldığı belirtti ama setteki bir başka ‘hınzır’ ismin de Türkü Turan olduğunu söyledi. Özcan Deniz de yaptığı bir paylaşımda İrem Helvvacıoğlu’nun setteki hınzırlıklarına atıfta bulunmuştu. Dizide her ne kadar daha sakin ve makul olsa da oyuncunun eğlenceli, enerjik ve esprili bir kişilik olduğu röportajda da görülüyor.

İrem Helvacıoğlu, sette hiç bir araya gelmeseler de Türkü Turan’ın da setin en hızırı olabileceği imasında bulundu ve “Şu ana kadar setimiz hiç denk gelmedi ama Türkü benim yerimi dolduruyor diye düşünüyorum benim olmadığım zamanlarda. İlhan da enerjisiyle bakmayın böyle beyefendi tavırlarına. Bu arada görüntü yönetmenimiz Murat Akay’ı da saymak isterim. Çünkü onunla beraber olduğumuzda bence bir çok daha hınzır hale geliyoruz” diye konuştu.

Keyifli röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…