Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101 ve Ufak Tefek Cinayetler’e imza atan isimden yeni dizi geliyor: Camtavanlar

Aşk 101 ve Ufak Tefek Cinayetler’e imza atan isimden yeni dizi geliyor: Camtavanlar

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’te ekrana gelen Aşk 101 dizisi, genç kuşak oyuncuların yer aldığı başarılı bir yapım olarak dillerde. İkinci sezonda ismi Aşk 102 olarak değişen dizinin henüz yeni sezon yayını başlamadı. Aralarında Selahattin Paşalı, Alina Boz ve Kubilay Aka’nın da yer aldığı oyuncular dizide rol alıyor. Dizinin hikayesini yazan isim ise Meriç Acemi.

İki yıl önce ekrana gelen Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dizisinin de senaristliğini yapıyordu Meriç Acemi. Ünlü senarist pek çok konuşulan diziye imza attı.

Bu kez bir başka dizinin senaristliğini üstleniyor. İddialı bir proje olan Camtavanlar isimli dizi, aynı zamanda Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisinin yapım şirketi tarafından çekilecek.

Aşk 101 ve Ufak Tefek Cinayetler'e imza atan isimden yeni dizi geliyor: Camtavanlar 7

Ekranda pek çok başarılı yapımda imzası olan Ömer Özgüner ve Kerem Çatay’ın kurdukları OJO Pictures tarafından Show TV için çekilecek olan Camtavanlar dizisiyle ilgili hazırlıklar sürüyor.

Dizinin başrol oyuncuları ile ilgili henüz bir netlik yok. Fakat iddialı projenin oyuncularının da aynı şekilde iddialı isimler olması bekleniyor…