Ana sayfa TV Programları Müge Anlı, izleyicilerini bu kez çok şaşırtacak! Yepyeni bir formatla yarın akşam ekranda…

Müge Anlı, izleyicilerini bu kez çok şaşırtacak! Yepyeni bir formatla yarın akşam ekranda…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Uzun yıllardır atv ekranlarında program yapan Müge Anlı, pek çok kayıp kişinin bulunması, pek çok cinayetin çözülmesi konusunda ciddi adımlar atılmasını sağlamış bir isim oldu.

İzleyicisinin yıllardır vazgeçemediği Anlı, bu kez bambaşka bir programla ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Anlı, atv’nin yaz aylarında yayınlanacak olan bilgi yarışması Güven Bana’yı sunacak.

Programın ilk bölümü yarın (27 Haziran Perşembe) akşam ekranlara gelecek.

Dizi TV programının mikrofonlarına konuşan Müge Anlı, “Aslında ben hayatını çok yarışmayla yarışan biriyim. Çok kimse bilmez ama. Her öğrendiğim bilgiyi yarın bir gün bir yarışmaya katılırsam, sorarlar da söyler miyim diye okuyan biriyim” diyerek kanal yönetiminin yarışmaya çok güvendiğini ve kendisine teklif edilince de dayanamayıp kabul ettiğini belirtiyor.

İzleyicim beni garipsemez…

Provalara gelip çok keyif aldığını ifade eden Müge Anlı, 1 milyon TL ödüllü yarışmanın kurallarını da şöyle anlatıyor:

“Birbirini tanımayan iki yarışmacı ilk kez burada buluşuyorlar ve birlikte yarışıyorlar. Ya birbirlerine güvenip 15. soruya kadar gidebilirler ve ödülümüz 1 milyon TL. Butona basmazlarsa 1 milyonu yarı yarıya bölüşebilirler ya da yolun yarısında ben parayı tek başıma almak istiyormu diyerek butona basıp evlerine gidebilirler. İşin ilginç tarafı herkes butona basmaya çalışıyorlar, ‘bana güven’ diye. İnsanların yaz aylarında hem bilgi edinebilecekleri hem de eğlenebilecekleri bir format olduğunu düşünüyorum. İnşallah izleyicilerime de keyifli gelir. Garipsemezler diye düşünüyorum. Çünkü burada da aynı Müge. Tabii biraz format farklı.”

İşte Anlı’nın yeni programının çekimlerinin kamera arkası ve röportajı: