Ana sayfa Dizi Haberleri Müge Anlı’nın programı akşam saatlerine alınsın, diziler gününü görsün!

Müge Anlı’nın programı akşam saatlerine alınsın, diziler gününü görsün!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının gündüz saatlerinde yayınlanmasına karşın elde ettiği reyting şaşkınlık yaratmaya devam ediyor.

Prime time’daki birçok iddialı yapımı şu haliyle bile geride bırakan Müge Anlı ve ekibi, acaba prime-time’da programı yapsa karşısındaki dizilerin hali ne olur?

atv’nin böyle bir düşüncesi var mı bilemiyoruz, ancak Müge Anlı’nın yeni sezona fırtına gibi başladığı ve reytinglerde de oldukça iyi noktalara geldiği ortada.

Bir gündüz programından beklenmeyecek şekilde iyi çıkışlar yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert, akşam saatlerinde yayınlansa çok daha fazla izleyici çeker, karşısındaki tüm dizileri de alt eder…

Atv’nin Müge Anlı’ya böyle bir fırsat sunup sunmayacağını bilmiyoruz.

Ancak reyting sonuçlarında prime time dizilerini geçmeyi başaran Anlı’nın programının izleyicileri ekrana nasıl da bağladığı ortada…

17 Eylül tarihli (total) reyting sonuçları aşağıda. İlk 11 içinde 10 program prime time olarak aklandırılan (19.00-23.00) saatleri arasında yayınlanmış. Arada sadece Müge Anlı’nın programı sabah 10.00’da başlayıp 13.00’te sona ermiş. 8 program dizi, 2 de ana haber bülteni var. Müge Anlı ise bu tabloda parıldayan ışık gibi duruyor.

Ne dersiniz, sizce de Müge Anlı prime-time’a kaydırılsa bu tabloda nasıl bir değişim yaşanır?

Müge Anlı'nın programı akşam saatlerine alınsın, diziler gününü görsün! 7