Ana sayfa TV Programları Müge Anlı’nın sunduğu Güven Bana yarışmasında gözyaşlarına boğuldu!

Müge Anlı’nın sunduğu Güven Bana yarışmasında gözyaşlarına boğuldu!

tarafından zk zk

atv’de ekranlarında yeni başlaya ve Müge Anlı’nın sunduğu bilgi yarışması Güven Bana’da yarışan bir kişi, verdiği karar sonrasında göz yaşlarını tutamadı.

Avukat Onur Burak Büyüksökmen ile pazarcılık yapan Mevlüt Akın’ın yarıştığı anlar damga vurdu. Yüzleşme sırasında rakibinin ‘Butona bas’ demesi üzerine butona basarak parayı kazanan Mevlüt Akın gözyaşlarına boğuldu.

Yıllardır atv ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programı sunan Müge Anlı, yaz aylarında ATV ekranlarında Güven Bana isimli yarışmayı sunmaya başladı. Güven Bana’nın 4 Temmuz Perşembe akşamı ekrana gelen 2. bölümünde duygusal anlar yaşandı.

Avukat Onur Burak Büyüksökmen ve pazacılık yapan Mevlüt Akın, yarışmada rakip oldu. Yakınlarının butona basarak parayı almaları yönündeki telkinlere rağmen iki yarışmacı da birbirine güvendi. Pazarcı Mevlüt’ün de, arkadaşlarının bütün baskılarına rağmen, “Ben sözümden dönmem, sonuna kadar gideceğim, ona güveniyorum” demesi herkesi duygulandırdı.

Müge Anlı'nın sunduğu Güven Bana yarışmasında gözyaşlarına boğuldu! 7

Yarışmacılar final sorusuna kadar geldi. Her iki rakip de butona basmayacaklarını söyledi. Ancak Avukat Büyüksökmen, her ikisinin de eli boş dönmesini istemediği için yüzleşme esnasında rakibine, butona basması işaretini verdi. Büyüksökmen’in iki defa butona basmasını söylemesi üzerine ise Mevlüt Akın 45 bin TL’ye geldiğinde butona basarak parayı aldı.

Ancak söylediği sözlerin ardından butona bastığı için üzülen Mevlüt Akın, gözyaşlarını tutamadı. Rakibinden kendisini affetmesini isteyen Mevlüt’ün gözyaşları herkesi duygulandırdı. Avukat Büyüksökmen de Mevlüt Akın’ı çok sevdiğini söyleyerek parayı kaybetmesinden dolayı üzüntü duymadığını dile getirdi.