Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Muhteşem Yüzyıl nedeniyle Cardi B, Hande Doğandemir’e kafayı fena takmış!

Muhteşem Yüzyıl nedeniyle Cardi B, Hande Doğandemir’e kafayı fena takmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gain platformunda yayınlanan Dayı Şov programına katılan Hande Doğandemir, en son Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken isimli dizideki başarılı performansı ile göz doldurdu. Oyuncu, Daha İyi Bir Yarın isimli sinema filminde de yaz aylarında rol almıştı. Bu projenin de yakın zamanda ortaya çıkması bekleniyor.

Dizisinin 8. bölümde final yapacak olmasının şanssızlığını yaşayan Hande Doğandemir, yıllar önce de Muhteşem Yüzyıl isimli fenomen dizide rol almıştı. Oyuncu, o dönemde canlandırdığı Turhan Sultan karakteri nedeniyle Amerikan rapçi, söz yazarı ve aktris Cardi B’nin kendisine kafayı taktığını söyledi.

“Cardi B bana kafayı taktı” diye konuşan Hande Doğandemir, yaşanan olayla ilgili detaylar paylaştı.

Muhteşem Yüzyıl nedeniyle Cardi B, Hande Doğandemir'e kafayı fena takmış! 7

Dünyaca ünlü yıldızın kendisini Twitter’da nasıl sıkıştırdığını anlatan Hande Doğandemir, şu ifadeleri kullandı:

“Cardi B, Muhteşem Yüzyıl hastası çıktı. Kösem’i ortadan kaldıran Turhan Sultan’ı oynadım ben orada. Küfür kıyamet, linç kampanyası başlattı bana Twitter’da. Allah belanı versin falan demiş. Ben de, ‘Hayırdır Cardicim, noluyor ya’ dedim.”

Kariyerinde dizilerle olduğu kadar tiyatro oyunları ve bağımsız filmlerle de adından söz ettiren Doğandemir, “Nuh Tepesi kendimi sanata ve bağımsız filmlere verdiğim ilk açılış filmi oldu. Hiç para kazanmadığım, üzerine para verdiğim bir şeyler yaptım” şeklinde de konuştu.