Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisini izleyenler için sevindirici gelişme!

Yasak Elma dizisini izleyenler için sevindirici gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrandaki onlarca dizinin içinde Yasak Elma dizisi bambaşka bir yerde duruyor! İçinde yok yok! Her zaman izleyenleri çok şaşırtacak gelişmelerle heyecanı yüksek tutuyor. Üstelik o kadar abartılı şeyler yaşanıyor ki ekranın en absürt komedi ve entrika içerikli yapımı olarak izleyicinin hayli eğlendiği bir yapım.

Başladığı ilk günden bugüne büyük bir dönüşüm geçirdi adeta dizi! Bambaşka bir hikaye ile geldi, kimi zaman çok eleştirildi, kimi zaman mantık hataları, hayatın akışına ters durumlar nedeniyle topa konuldu, ‘bu kadarı da saçma’ denildi ama 6 sezondur ekranda.

Eda Ece ve Şevval Sam, dizinin öne çıkan iki karakteri Yıldız ve Ender olarak, adeta karikatürize edilmiş rolleriyle ekranda her hafta izleyenlere keyifli anlar yaşatıyorlar. Dizinin Aysel’inden Emir’ine, Kumru’sundan Caner’ine kadar her karakter kendi çapında absürt anlara imza atıyor her bölüm!

Dizide artık kimse mantık aramıyor, ‘gerçek hayatta böyle olması mümkün değil!’ gibi cümleler kurmuyor! Adı ‘komedi’ olan dizilere taş çıkartırcasına, en yüksek perdeden, en absürt olaylarla izleyenlere hem eğlenceli anlar yaşatıyor hem şaşırtıyor hem de adeta Pazartesi sendromundan çıkarıyor!

Yasak Elma dizisini izleyenler için sevindirici gelişme! 51

Yasak Elma dizisinin 4. sezonda bitmesi düşünülüyordu. Şevval Sam da bu yönde röportajlarında bilgiler vermişti. Ancak izleyicinin ısrarı nedeniyle Med Yapım ve oyuncuların ortak kararı ile dizi halen ekranda.

‘6. sezon olur mu?’ diye şimdiden izleyici heyecanla sorunun yanıtını bekliyor ama aslında gidişat her şeyi ortaya koymakta! 5. sezonuyla ara ara reytinglerde küçük düşüşler yaşasa da hala Pazartesi akşamlarının çok izlenen dizisi olmayı başarıyor Yasak Elma!

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümüyle reyting listesinde ilk sıraya oturması, dizinin artık 6. sezonda da devam etmesi yönünde büyük bir adım olarak görülüyor! Karşısındaki Üç Kuruş, Alparslan Büyük Selçuklu dizilerine karşın Yasak Elma, Pazartesi akşamlarının fenomen yapımı olarak ekranda durmakta. Böyle bir başarı hikayesinin sezon sonunda final yapmasını kimse beklemiyor!

Reytinglerdeki yükseliş, dizinin 6. sezonda da devam edeceğinin adeta garantisi desek yanlış olmayacaktır!