Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde unutulmayacak ihanet!

Yasak Elma dizisinde unutulmayacak ihanet!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi beşinci sezonda yine heyecanlı bölümlerle devam ediyor. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 129. yeni bölümünde çok ilginç olaylar yaşanacak.

Ender ve Yıldız’ın yeniden karşı karşıya geleceği olaylar zincirinde önemli gelişmelerden birisi Yıldız ile Doğan’ın ani evliliği olacak. Tabii ki bu durum Ender’i çok kızdıracak ve ihanete uğradığını düşenen Ender de Çağatay’a evlilik teklif edecek.

Kumru’nun bu durumda ne yapacağını da izleyiciler merakla beklerken, Yıldız ile Ender’in yeniden karşı karşıya geleceği sahneler yaşanacak. “O Yıldız’dan bunun acısı çıkacak” diye konuşan Ender’in sert hamleler yapması bekleniyor. Ender’in Yıldız’a yaptığı kıyafet oyun ise herkesi şaşkınlığa uğratacak.

Yasak Elma’nın 129. bölümünde; Yıldız ve Doğan’ın ani evliliği tüm şimşekleri üstlerine çekmelerine neden olur. Ender uğradığı bu ihaneti affetmeyecektir.

Doğan’ın evinde Kumru ve Yıldız savaşı başlamışken, Ender de kendine yeni bir yandaş arayışındadır. Dizinin yeni bölümünü izleyiciler yine büyük bir keyifle seyredecektir.