Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mükemmel Eşleşme dizisi 10. bölümde ortalık fena karışacak!

Mükemmel Eşleşme dizisi 10. bölümde ortalık fena karışacak!

tarafından ker_def

Birbirinden iddialı yapımlarla ekranlara damgasını vuran TRT 1’in sevilen dizisi “Mükemmel Eşleşme” 28 Eylül Çarşamba akşamı on birinci bölümüyle ekranlara geliyor. Ahmet ve Irmak evlerini kiraya veriyor… Dünürler aynı evde kalıyor… Ortalık karışıyor… Dizinin yeni bölümü yine heyecanlı geçecek.

Yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosunda; Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral gibi isimler yer alıyor.

Annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını konu edinen dizinin yeni bölümünün konusu şöyle: Ahmet’in borçları yüzünden eve haciz gelmek üzeredir. Ahmet ve Irmak borçları ödemenin bir yolunu bulur. Ancak bunun için evin turistlere kiralanması ve evdeki insanların da bir süre başka bir yerde kalması gerekmektedir. Irmak ve Ahmet’in büyük oyunu sayesinde, evin böceklendiğine ve ilaçlanması gerektiğine ikna olan aile fertleri, dünürlerin evine kalmaya gider.

İlk kez bir çatı altında beraber kalacak olan dünürlerin yaşadıkları, birbirinden komik anlara sahne olur. Ancak Cevat evine dönmek isteyince ortalık karışır. Beklenilenden daha erken eve dönen aile, evlerinde yabancı turistleri görünce büyük bir şaşkınlık yaşar. Ahmet ve Irmak, evdeki turistlerin, dünürlerin uzaktan akrabaları olduğunu söyleyince işler daha da karışır.