Ana sayfa Dizi Fragmanları Mükemmel Eşleşme dizisinde Kerem ve Pınar’ın aşkı tehlikeye girdi!

Mükemmel Eşleşme dizisinde Kerem ve Pınar’ın aşkı tehlikeye girdi!

tarafından ker_def

Birbirinden iddialı yapımlarla ekranlara damgasını vuran TRT 1’in yeni dizisi “Mükemmel Eşleşme” 13 Ağustos Cumartesi akşamı beşinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Yayınlanan İlk bölümüyle izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosunda; Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral gibi isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda Ece karakteri ile yer alan Ebru Şam yeni bölümde öne çıkacak ve Kerem ile Pınar’ın aşkı da tehlikeye girecek.

Mükemmel Eşleşme dizisinde Kerem ve Pınar'ın aşkı tehlikeye girdi! 7

Annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını konu edinen dizinin beşinci bölümünün konusu şöyle: Kerem’in, uzun zaman önce onu terk edip İngiltere’ye yerleşen eski sevgilisi Ece, Türkiye’ye döner. Ece, Kerem’i hiç unutamamış, hatta onu terk ettiği için çok pişman olmuştur.

Zamanla bu durum Ece’nin, Kerem’i büyük bir takıntı haline getirmesine sebep olmuş ve Ece gözü kara bir aşık haline dönüşmüştür. Ece’nin şu an tek bir derdi vardır. Kerem’e yeniden kavuşmak. Ece, Kerem’in hayatına yeniden girmek için çok büyük ve tehlikeli bir plan yapmıştır.

Öte yandan gizemli bir adam mahalleye gelir ve devamlı Firuze ve Cevat’ın evini gözetlemeye, aileyi takip etmeye başlar. Gizemli adam hiç kimseyle konuşmuyor ve kimseyle göz göze gelmiyordur. Adamın amacı merak konusudur.

Kocaman kalabalık bir aile ve sıcacık insan hikayelerinin yer aldığı “Mükemmel Eşleşme ” 13 Ağustos Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de…