Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma’nın Doğan’ı Murat Aygen müzik kariyerine geri mi dönüyor? Oyuncudan heyecanlandıran paylaşım!

Yasak Elma’nın Doğan’ı Murat Aygen müzik kariyerine geri mi dönüyor? Oyuncudan heyecanlandıran paylaşım!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’ya 5. sezonunda katılan oyuncu Murat Aygen, dizide canlandırdığı ‘Doğan’ karakteriyle dizi izleyicisi tarafından kısa sürede benimsendi.

Yasak Elma dizisinden önce yine çok sevilen bir başka dizide, Mucize Doktor’da izleyici karşısına çıkan Murat Aygen’in oyunculuk kariyerinin yanı sıra müzik kariyeri olduğunu da biliyor musunuz?

Oyuncu, 1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Tiyatro Oyunculuğu, 2002 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Yüksek Lisans bölümlerinde eğitim aldı.

Bir dönem solistlik de yapan oyuncunun instagram hesabından yaptığı bir paylaşım hayranlarını heyecanlandırdı. Sahnede şarkı söylerken bir fotoğrafını paylaşan oyuncu paylaşımına, ‘Bazı hazırlıklar içinde olduğumuz doğrudur’ yazdı.

Yasak Elma'nın Doğan'ı Murat Aygen müzik kariyerine geri mi dönüyor? Oyuncudan heyecanlandıran paylaşım! 8

Oyuncunun paylaşımı hayranlarında heyecan yarattı. Bugüne kadar oyunculuk, yönetmenlik, opera eğitimi, öğretim üyeliği ve solistlik yaptığı bir kariyer çizgisi olan oyuncu verdiği bir röportajda kariyer planlamasını şu sözlerle ifade etmişti;

“Hayatımın bir kısmını arayış içerisinde geçirdim. Zira bir hedefe kitlenerek ilerlemek öğretilmemişti. Ben bunu yolda öğrendim. Bu zamana kadar yaptıklarımın hepsini aslında kendi duyduğum ihtiyaçtan yaptım. Yani hayal ettiğim gibi olmayan tüm işleri, kendi hayal ettiğim, olmasını istediğim şekilde tasarlayarak uygulamaya çalıştım.

Yasak Elma'nın Doğan'ı Murat Aygen müzik kariyerine geri mi dönüyor? Oyuncudan heyecanlandıran paylaşım! 9

Bir kısmında başarılı oldum da diyebiliriz. Aslında her bir işimde  kendime bu sosyal çevrede bir yer edinebildim. Ancak popüler kültürün içerisinde, özellikle televizyonda bilinir olmak çok eğlenceli. Bunu haksızlık olarak göremem, çünkü işin kuralı bu.

Albüm yapmayı hiç düşünmememe rağmen defalarca gayet garip teklifler geldi. Benim de pek değerlendiresim olmadı. Sanırım fazla detaycı düşünüyorum ama bir iddia ile dinleyicinin karşısına çıkılıyorsa tesadüflerden daha fazlasına ihtiyacınız vardır. Ama popüler kariyer hedef kanalını her daim açık tutmuyor da değilim. Farklı rolleri oynamayı tercih ediyorum.