Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel nefes kesen pozlarına yenisini ekledi! Sevgilisi Kerem Bürsin kayıtsız kalamadı!..

Hande Erçel nefes kesen pozlarına yenisini ekledi! Sevgilisi Kerem Bürsin kayıtsız kalamadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Her yaptığı olay, attığı her adım haber. Ünlü oyuncu Hande Erçel’den bahsediyoruz. En son Fox TV’nin Sen Çal Kapımı isimli dizisinde Kerem Bürsin ile birlikte rol alan ünlü oyuncu dizisi final yaptıktan sonra da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Dünyanın dört bir yanında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle birlikte popülerliğini artıran Hande Erçel şu sıralar yaptığı bir reklam anlaşmasıyla gündemde. Mücevher sektörünün öncü markası Atasay’ın marka yüzü olan oyuncu marka için bir reklam filmi de çekti.

Marka ile işbirliği kapsamında gerçekleşen çekimden yepyeni kareleri instagram hesabından takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu yine nefesleri kesti.

Hande Erçel nefes kesen pozlarına yenisini ekledi! Sevgilisi Kerem Bürsin kayıtsız kalamadı!.. 10

Markanın göz alıcı mücevherleriyle objektif karşısına geçen Hande Erçel’in pozları 26 milyona yakın takipçisinin bulunduğu instagram hesabında kısa sürede bir  milyonu aşkın beğeni ve binlerce yorum aldı.

Hande Erçel nefes kesen pozlarına yenisini ekledi! Sevgilisi Kerem Bürsin kayıtsız kalamadı!.. 11

Hande Erçel, güzelliğiyle mücevherleri adeta gölgede bıraktı. Oyuncunun paylaşımına sevgilisi Kerem Bürsin de yorum yaptı. Sevgilisinin fotoğraflarına kalp ve ateş emojisi bırakan Kerem Bürsin bunların dahi yeterli olmayacağını belirterek Hande Erçel’e bayıldığını anlattı.

Hande Erçel nefes kesen pozlarına yenisini ekledi! Sevgilisi Kerem Bürsin kayıtsız kalamadı!.. 12

Takipçileri Hande Erçel’in birbirinden güzel fotoğrafları karşısında mest oldu. Hayranları oyuncuyu en kısa sürede yeniden ekranlarda görmek istiyor ancak oyuncu şimdilik beklemeyi ve dinlenmeyi tercih ediyor. Güzel yıldızın bu projesi kendisini özleyen hayranlarına ilaç gibi geldi.

Hande Erçel nefes kesen pozlarına yenisini ekledi! Sevgilisi Kerem Bürsin kayıtsız kalamadı!.. 13