Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Daltaban, Fox TV’nin en flaş dizisinin yeni kötü adamı!

Murat Daltaban, Fox TV’nin en flaş dizisinin yeni kötü adamı!

tarafından ker_def

Bugüne kadar birbirinden başarılı rolleriyle akıllara yazılan Murat Daltaban, bir kez daha kötü adam karakteriyle Fox TV ekranına geliyor. Çarşamba akşamı başlayacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinde Malik Bey olarak izleyeceğimiz oyuncu, işçilerini madende ölüme terk edecek kadar zalim bir karaktere hayat verecek.

Geçen sezon Show TV ekranında yayınlanan Arıza dizisinde Muzaffer olarak izlediğimiz oyuncu, bugüne kadar rol aldığı dizilerle haklı bir üne kavuştu. Karakter yaratma ustası olarak da bilinen oyuncu, 1966 yılında Ankara’da dünyaya geldi. 55 yaşındaki oyuncu tiyatro sahnelerinin yanı sıra, sinema ve dizi dünyasında da birçok projede yerini aldı.

Murat Daltaban, Fox TV'nin en flaş dizisinin yeni kötü adamı! 8

1990’lı yıllardan bu yana dizi setlerinde gördüğümüz oyuncu; Kınalı Kar, Menekşe ile Halil, Fatmagül’ün Suçu Ne, Poyraz Karayel gibi önemli projelerde de güçlü karakter sunumları sergiledi.

Fox TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizisinde başrolde yer alan oyuncu, hayranlarını yine derinden etkileyecek. Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner ile birlikte başrolde izleyeceğimiz Murat Daltaban’ın canlandırdığı Malik Bey karakteri de izleyiciler tarafından kötü adım olarak tarif edilecek birisi…

Murat Daltaban, Fox TV'nin en flaş dizisinin yeni kötü adamı! 9

Dizide, Zonguldak’ta kömür madeni ve toprak sahibi olan Malik Bey kurduğu sömürü düzeni ile dikkat çekecek. Kasabanın tek ve gösterişli konağında kızları, Gülfem (Esra Bilgiç), Behice (Eylül Su Sapan) ve Fikriye (Serdem Paçal) ile birlikte yaşayan Malik’in hayatı, maden işçisi Davut’un (Uğur Güneş) bu düzene karşı başlattığı isyanla değişecek.

Maden işçilerinin kurulu düzene isyanını konu alan “Kanunsuz Topraklar”, 29 Eylül Çarşamba saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta.