Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizisi için büyük gün yaklaştı!

Fox TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizisi için büyük gün yaklaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV için bu sezon hazırlanan 11 dizi arasında en iddialısı olarak görünen yapım Kanunsuz Topraklar… Gold Film imzasını taşıyan dönem dizisinde Uğur Güneş ile Esra Bilgiç başrolde buluştu. Zonguldak’taki kömür madenlerinde yaşanan dram dolu hikayeler, patron ile işçi arasındaki hak mücadelesi ve büyük de bir aşkın yer alacağı dizi için uzun süre hazırlık yapıldı.

Zonguldak’ta 3 ay önce başlayan çekimlerin ardından ekip 1939 yılının Türkiye’sini oluşturmak için yoğun bir çaba harcadı… Dizinin atmosferi, aksesuarları ve kıyafetleri ile de çok dikkat çekmesi bekleniyor… Fragmanlara yansıyan oyunculuk performansları da çok iddialı bir yapımın geldiğinin habercisi oldu.

Fox TV'nin yeni sezondaki en iddialı dizisi için büyük gün yaklaştı! 8

Bu sezon ekranında 11 diziye yer verecek olan Fox TV için en büyük beklenti Kanunsuz Topraklar… Çarşamba rekabetine katılacak olan dizi, 29 Eylül akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizileri ile rekabet edecek olan Kanunsuz Topraklar’ın reyting dengesini de değiştirmesi bekleniyor.

İşte dizinin ilk bölümünde yaşanacakların detayı: 1939 senesi, Zonguldak. Şehrin kömür madenlerinden birinde babası ve kardeşleriyle maden işçiliği yapan Davut, anası ve 6 yaşındaki küçük kardeşiyle mütevazı bir hayat sürmektedir.

Fox TV'nin yeni sezondaki en iddialı dizisi için büyük gün yaklaştı! 9

Gündüz vardiyasını devraldıkları bir sabah çalıştıkları madende meydana gelen bir göçükle birlikte 9 kişi hayatını kaybeder. Aralarında Davut’un babası da vardır. Giden canların sorumlusu madenin sahibi olan Malik Bey’dir. Çünkü Davut’un bütün uyarılarına rağmen önlem almamıştır.

Kızları Gülfem, Behice ve Fikriye’yle zengin bir hayat yaşayan Malik Bey suçlamalardan kolaylıkla sıyrılınca Davut adaleti kendi sağlamaya karar vererek harekete geçer.