Ana sayfa Sosyal Medya atv’nin yeni dizisi Damla Colbay’ın yeni şansı oldu!

atv’nin yeni dizisi Damla Colbay’ın yeni şansı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyunculardan Damla Colbay, kariyeri boyunca hep iyi yapımlarda rol almanın şansını fazlası ile yaşadı. 2014 yılında oyunculuğa başlayan Damla Colbay, ilk olarak Kara Para Aşk gibi çok etkili bir dizide yer aldı.

Demet karakterinde izlediğimiz oyuncu, Kara Para Aşk sayesinde dünyanın birçok ülkesinde de tanınmaya başlandı. Oyuncu, Hayat Mucizelere Gebe isimli dizinin ardından İçerde’de Eylem olarak popülerliğini artırdı.

Zengin ve Yoksul isimli dizideki kısa rolünün ardından oyuncuyu Hekimoğlu dizisinde başrolde gördük… 2 sezon süren Hekimoğlu’nda Zeynep karakteri ile büyük çıkış yapan Damla Colbay, bir süredir dinlenmekteydi. Oyuncunun yeni bir dizi için anlaşma yaptığı ortaya çıktı.

atv ekranında yeni sezonun en dikkat çeken dizilerinden birisi olması beklenen Yalnız Kurt için yoğun bir çalışma yapılıyor. Osman Sınav’ın yeni projesi için üst üste anlaşmalar yapılmaya başlandı.

Hasan Denizyaran ve Cihan Ünal ile anlaşma yapılmıştı. Son gelen bilgilere göre ise 3 önemli isim daha diziye katıldı. Bu isimlerden birisi de Damla Colbay oldu. Sare Türkmen olarak dizide izleyeceğimiz oyuncunun rolü şimdiden merak konusu oldu.

Murat Han ile Kürşat Alnıaçık’ın da Yalnız Kurt projesine katıldığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Damla Colbay için kariyer yolculuğunda yeni bir sayfa açılıyor. atv ekranında pazar akşamları yayınlanması beklenen Yalnız Kurt’un Kasım veya Aralık ayında izleyicilerle buluşması planlanıyor.