Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Ünalmış ve Melis Sezen yeni favori dizi çifti olmaya aday!

Murat Ünalmış ve Melis Sezen yeni favori dizi çifti olmaya aday!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülcemal isimli yeni Fox TV dizisi 6 Nisan Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. İlk bölüm öncesi heyecan büyük. Özellikle de Murat Ünalmış’ı 1,5 yıl sonra yeniden ekranlarda görecek olan hayranları heyecanla Gülcemal karakterinin hikayesini bekliyor.

Melis Sezen de 2 sezon süren ve çok başarılı geçen Sadakatsiz dizisinin ardından 1 sezon sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak. Melis Sezen adına, dizinin kadın başrolü olarak yine çok etkili bir çıkış yapma fırsatı daha çıkmış oldu.

Gülcemal dizisi, annesi tarafından canavara dönüştürülen bir adamın, genç bir kadına gönlünü kaptırması ile birlikte değişen hayatını anlatacak.

Murat Ünalmış yine sert erkek rolüyle hayranlarının karşısına çıkarken, Melis Sezen ise cesur bir kadın olarak güçlü bir duruş sergileyecek. Ünlü ikili, 2023 yılının sürpriz çıkış yapabilecek ve kimilerince de favori dizi çifti olarak gösterilebilecek bir nitelik taşıyor.

Yapımını MF Yapım’ın, yönetmenliğini deneyimli isim Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği Gülcemal dizisinin senaryosunu Eda Tezcan Çalışkan yazdı.

Annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal (Murat Ünalmış) ile güzeller güzeli Deva’nın (Melis Sezen) nefretle başlayıp giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan aşkı izleyicileri bekliyor.

Fox TV, yeni dizisine çok güveniyor ve haftalardır yayınlanan fragmanlar ile de ilgiyi çekmeye çalışıyor. Dizinin perşembe akşamları güçlü rakiplerle yarışacağı ve reytinglerde nasıl bir süreç yaşanacağı da şimdiden merak konusu oldu.

Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, İpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Gülcemal dizisi 6 Nisan Perşembe akşamı 1. bölümü ile izleyicilerin karşısında olacak.