Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım 43 yaşına bastı! Oyuncu doğum gününde hayranlarından destek istedi!..

Murat Yıldırım 43 yaşına bastı! Oyuncu doğum gününde hayranlarından destek istedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Cuma akşamları Show TV ekranında izleyicisiyle buluşan Aziz dizisinde Simay Barlas ve Damla Sönmez ile baş rolü paylaşan ünlü oyuncu Murat Yıldırım 43 yaşına bastı.

Annesi ve babası aslen Mardinli olan Murat Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle  13 Nisan 1979 tarihinde Konya’da doğdu. Oyuncu bugüne kadar aralarında Fırtına, Suskunlar, Ramo, Güz Sancısı, Sonsuz Aşk, İlk Öpücük ve Gecenin Kraliçesi’nin de bulunduğu iddialı yapımlarda yer aldı.

Oyuncu yeni yaşını Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı’na adadı. Murat Yıldırım, sosyal medya paylaşımında hayranlarından derneğe destek vermelerini istedi.

Murat Yıldırım 43 yaşına bastı! Oyuncu doğum gününde hayranlarından destek istedi!.. 7

Oyuncu paylaşımına şunları yazdı; “Sevgili ailem ve dostlarım, 13 Nisan benim doğum günüm. Bu doğum günümde bana verebileceğiniz en güzel hediye otizmli çocuklar için yapacağınız bağışlar olacak. @todevvakfi için açtığım kampanya linkine biomdan ulaşabilirsiniz. Destekleriniz için teşekkür ederim.”

Oyuncunun takipçileri de Murat Yıldırım’ın doğum gününü kutladı. Aziz dizisindeki performansıyla beğeni toplayan oyuncunun adı son günlerde Çağatay Ulusoy ile birlikte rol alacağı bir sinema filmi projesi ile geçiyor.

Başarılı iki oyuncu, Murat Yıldırım ve Çağatay Ulusoy’un çok özel bir sinema filminde birlikte rol alacakları iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. İki ünlü ismin Cumhuriyet isimli sinema filminde rol alma ihtimali kulislerde konuşuluyor.