Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’in Roma paylaşımlarına hayranlardan ilginç yorum!

Burak Deniz’in Roma paylaşımlarına hayranlardan ilginç yorum!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ekranların aranılan erkek oyuncularından Burak Deniz Türkiye’de setten sete koştuğu yoğun günlerin ardından geçtiğimiz günlerde İtalya’nın Roma şehrine gitmişti.

Oyuncu, Lüks mücevher markası Bulgari’nin Roma’daki davetine katıldı. Bulgari, ‘The Octo Finissimo Ultra’ ile 8. kez en ince mekanik saat dünya rekorunu elde edişini, OCTO Koleksiyonu’nun 10. yıl dönümünde Roma’nın efsanevi meydanı Pantheon’da özel bir etkinliğe ev sahipliği yaparak kutladı.

Etkinliğe Türkiye’den Bulgari’nin davetlisi olarak başarılı oyuncu Burak Deniz katıldı. Geceye Burak Deniz ile birlikte pek çok seçkin konuk, marka dostları ve büyükelçiler katıldı.

Ünlü oyuncu Burak Deniz Roma’da bulunduğu anlardan pek çok fotoğrafını sosyal medya hesabından art arda paylaşarak, ‘Roma’dan bana kalanlar’ notunu düştü.

Burak Deniz'in Roma paylaşımlarına hayranlardan ilginç yorum! 9

Geçtiğimiz sezon Alina Boz ile başrolde yer aldığı Maraşlı ile büyük bir çıkış yakalayan Burak Deniz arka arkaya birçok projede yer aldı.

Maraşlı sona erdikten hemen sonra Ferzan Özpetek’in dizisi Cahil Periler’de rol almak üzere İtalya’ya uçan başarılı oyuncu dizinin çekimleri için bir süre Roma’da bulunmuştu. Oyuncu bu defa ki Roma ziyaretinde de yine ünlü yönetmen Ferzan Özpetek ile bir araya geldi.

Burak Deniz'in Roma paylaşımlarına hayranlardan ilginç yorum! 10

Burak Deniz’in Roma paylaşımları hayranlarından büyük ilgi gördü. Fotoğraflar kısa sürede çok sayıda beğeni ve bine yakın yorum aldı. Oyuncunun paylaşımları hayranlarına, ‘Burak Deniz Roma sarhoşu oldu!’ dedirtti.

Burak Deniz'in Roma paylaşımlarına hayranlardan ilginç yorum! 11