Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’e yine İspanya yolu göründü! Hem de çok özel bir davetle…

Kerem Bürsin’e yine İspanya yolu göründü! Hem de çok özel bir davetle…

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyada Kerem Bürsin çılgınlığı aldı başını gidiyor. Can Yaman’ın ardından Kerem Bürsin de dünyanın dört bir yanından hayranlarını artırırken başarılı oyuncuya dünyanın kapıları da bir bir açılıyor. Çok yakında yine İspanya’ya gidecek olan oyuncu çok özel bir isimden davet aldı.

Birkaç hafta önce Malaga Film Festivali’ne katılmak üzere İspanya’ya giden Kerem Bürsin burada müthiş bir şekilde karşılanmış, basında geniş yer bulmuştu. Başarılı oyuncu Malaga’da, dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Antonio Banderas’la da bir araya gelmişti.

Banderas’la tanışmak için onun tiyatro yaptığı sahneye giden Bürsin, ünlü oyuncuyla çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Aynı fotoğrafı Antonio Banderas da hesabından paylaşmış ve “Dün Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük başarı elde eden Türk aktör Kerem Bürsin, bizi görmeye geldi ve tanışmaktan zevk duyduk ve onun varlığından keyif aldık” diye yazmıştı.

Kerem Bürsin’e yine İspanya yolu göründü! Hem de çok özel bir davetle... 7

Belli ki Antonio Banderas Kerem Bürsi’i çok sevmiş. Çünkü dünyaca ünlü oyuncunun Kerem Bürsin’i, düzenleyeceği özel bir partiye davet ettiği, Bürsin’in de partiye katılmak üzere çok yakında yeniden İspanya’ya gideceği öğrenildi.

Tüm dünyada olay yaratan Sen Çal Kapımı dizisinin HBO’da yayınlanmasının ardından Kerem Bürsin Latin Amerika ülkelerinde büyük bir yıldıza dönüştü. Latin kadınlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Kerem Bürsin’e benzeyen bir erkek arkadaş bulmak için Türkiye’ye gelmeyi planladıklarını paylaşıyorlar.

Bu arada İspanyol hayranlarının Kerem Bürsin’in doğum günü için başlattıkları Darüşşafaka’ya bağış kampanyası çığ gibi büyüyor. Hedefi Kerem Bürsin’in doğum günü olan 4 Haziran’a kadar 30 bin lira toplamak olan kampanya başlayalı daha bir ay bile olmamasına rağmen 10 bin liraya ulaşıldı bile.